ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΕΣ ΔΩΡΕΕΣ

Το 54122 και το Ellinespadou προχωρούν σε ΔΩΡΕΑ στο Σύλλογο "Ελπίδα" (Δεκέμβριος 2018)

Ο χειμώνας ξεκίνησε και επίσημα με την είσοδο στον Δεκέμβριο. Ο μήνας των γιορτών, που παραδοσιακά είναι και η αγαπημένη εποχή των παιδιών και όχι μόνο. Οι δρόμοι και τα καταστήματα, βάζουν τα γιορτινά τους, φωτεινά λαμπιόνια παντού, σηματοδοτούν την έλευση των Χριστουγέννων και της χαρμόσυνης αυτής εποχής. Τα παιδικά πρόσωπα φωτίζονται χαρούμενα με το άκουσμα γιορτινών τραγουδιών και γεμίζουν ανυπομονησία και λαχτάρα για το δώρο που θα τους φέρει και φέτος ο Άγιος Βασίλης.

Το 54122 και το Ellinespadou προχωρούν σε ΔΩΡΕΑ στο Σύλλογο "Ελπίδα" (Νοέμβριος 2018)

Μια σπουδαία γέφυρα συνεργασίας, με στόχο την προσφορά στον συνάνθρωπο, δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και το «Καραϊσκάκειο Ίδρυμα» Κύπρου.Το πρώτο βήμα αυτής της σημαντικής συνεργασίας έγινε με την πραγματοποίηση μιας εκδήλωσης «αδελφοποίησης» των δύο σωματείων στη Λευκωσία, την Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018, παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κυρίου Νίκου Αναστασιάδη, και της συζύγου του, κυρίας Άντρης Αναστασιάδη.

Το 54122 και το Ellinespadou προχωρούν σε ΔΩΡΕΑ στο Σύλλογο "Ελπίδα" (Οκτώβριος 2018)

Μία ξεχωριστή συναυλία, αφιερωμένη στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ», θα δώσει η σπουδαία ερμηνεύτρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Θέατρο Ηρώδου Αττικού, στις 5 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 21.00. Η καταξιωμένη Ελληνίδα καλλιτέχνις ενώνει για πρώτη φορά την φωνή της με το Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», μετά την ανακήρυξη της σε «Καλλιτέχνη για την ΕΛΠΙΔΑ» από την Πρόεδρο του Συλλόγου κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

Το 54122 και το Ellinespadou προχωρούν σε ΔΩΡΕΑ στο Σύλλογο "Ελπίδα" (Σεπτέμβριος 2018)

Μπήκαμε ξανά λοιπόν στο Σεπτέμβρη, τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου. Παραδοσιακά ο μήνας αυτός ανήκει στα παιδιά καθώς ανοίγουν και πάλι τα σχολεία. Όλοι οι μικροί μας φίλοι, έχουν επιστρέψει από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ξεκούραστοι και γεμάτοι ενέργεια, έτοιμοι να πλημμυρίσουν τα σχολεία με τις χαρούμενες φωνούλες τους και τα γέλια τους. Φορτωμένα όλα με την σχολική τους τσάντα, για το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς.

Το 54122 και το Ellinespadou προχωρούν σε ΔΩΡΕΑ στο Σύλλογο "Ελπίδα" (Αύγουστος 2018)

Μπήκαμε στον Αύγουστο, τον παραδοσιακό μήνα διακοπών για τους περισσότερους Έλληνες. Δυστυχώς βρισκόμαστε στον απόηχο των καταστροφικών πυρκαγιών που έπληξαν την Αττική, με απώλεια δεκάδων συνανθρώπων μας, ανάμεσα στους οποίους βρέφη και μικρά παιδιά. Ολόκληρη η ελληνική κοινωνία έχει βυθιστεί σε ανείπωτο πένθος.

Το 54122 και το Ellinespadou προχωρούν σε ΔΩΡΕΑ στο Σύλλογο "Ελπίδα" (Ιούλιος 2018)

Το καλοκαίρι έχει μπει πλέον δυναμικά και οι περισσότεροι από εμάς δεν βλέπουμε την ώρα για τις καλοκαιρίνες μας διακοπές. Ελεύθερος χρόνος για να τον περάσουμε με την οικογένειά μας και τα παιδιά μας, που ανέμελα πλέον χωρίς τις υποχρεώσεις του σχολείου και των υπολοίπων δραστηριοτήτων, παίζουν και γελούν με την καρδιά τους.

Το 54122 και το Ellinespadou προχωρούν σε ΔΩΡΕΑ στο Σύλλογο "Ελπίδα" (Ιούνιος 2018)

Ο Μάιος είναι παραδοσιακά ο μήνας για τις μητέρες όλου του κόσμου και έτσι δύναμη, ελπίδα και αισιοδοξία στις μητέρες που αγωνίζονται δίπλα στα παιδιά τους έδωσε με τον δικό του τρόπο, ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας.

Το 54122 και το Ellinespadou προχωρούν σε ΔΩΡΕΑ στο Σύλλογο "Ελπίδα" (Απρίλιος 2018)

Ο Απρίλιος είναι εδώ και ήδη διανύουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα και πλησιάζουμε προς το Άγιο Πάσχα. Πάντα υπάρχει μια κατάνυξη τις ημέρες αυτές, μια θλίψη που αιωρείται και ειδικά για τους ανθρώπους που έχουν χάσει καποιο αγαπημένο τους πρόσωπο, το συναίσθημα αυτό είναι πάντα πολύ πιο έντονο.

Την ίδια θλίψη και στεναχώρια βιώνουν και τόσοι γονείς που τα μικρά τους βασανίζονται από δύσκολες αρρώστιες. Οι ημέρες αυτές όμως τους δίνουν και μεγάλη ελπίδα, πίστη και συμπαράσταση ώστε να βιώσουν και αυτοί την Ανάσταση στις ζωές τους με ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδάκια τους.

Το 54122 και το Ellinespadou προχωρούν σε ΔΩΡΕΑ στο Σύλλογο "Ελπίδα" (Μάρτιος 2018)

Μπήκε ο Μάρτιος, ο πρώτος μήνας της άνοιξης! Μπορεί ακόμη ο καιρός να μη μας αφήνει να καταλάβουμε καλά τον ερχομό της άνοιξης αλλά είναι εδώ και σιγά σιγά θα ανθίσει, όπως η ζεστασιά που φέρνει ο λαμπερός ήλιος στην καρδιά μας.

Και αυτό τον μήνα, έγιναν δράσεις με σκοπό τη στήριξη και ενίσχυση του συλλόγου Ελπίδα.

Σελίδες