ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΕΣ ΔΩΡΕΕΣ

Το 54122 και το Ellinespadou προχωρούν σε ΔΩΡΕΑ στο Σύλλογο "Ελπίδα" (Οκτώβριος 2021)

Τις δυνάμεις τους ένωσαν το «Όλοι μαζί Μπορούμε» και το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» προκειμένου να σταθούν στο πλευρό των παιδιών με καρκίνο, καθώς το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» παρέδωσε στον Σύλλογο 10 απεικονιστές φλεβών που αγοράστηκαν από έσοδα της πώλησης του βιβλίου «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» που έχει γράψει η κυρία Ματίνα Κυριάκου, μητέρα του μικρού Αλέξανδρου που έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο.

Το 54122 και το Ellinespadou προχωρούν σε ΔΩΡΕΑ στο Σύλλογο "Ελπίδα" (Αύγουστος 2021)

Ο Γιαννης Αντετοκουνμπο για ακόμα μια φορά μας έκανε υπερήφανους αποδεικνύοντας πως στη ζωη τίποτα δεν είναι αδύνατον! Κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή του κόσμου! Ο κορυφαίος αυτός αθλητής είναι πάντοτε στο πλευρό της ΕΛΠΙΔΑΣ και των παιδιών της και το έχει αποδείξει έμπρακτα όλα αυτά τα χρόνια. Αγαπημένε μας Γιάννη θέρμα συγχαρητήρια!! Συγχαρητήρια και στην κυρία Βερόνικα, τη μητέρα του Γιάννη, η οποία είναι πάντοτε για εκείνον το στήριγμα και η πηγή της δύναμης του!

Το 54122 και το Ellinespadou προχωρούν σε ΔΩΡΕΑ στο Σύλλογο "Ελπίδα" (Ιούλιος 2021)

Ο δημοφιλής παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης Γιώργος Ασημακόπουλος, υλοποίησε τη δημόσια δέσμευσή του με το που βγήκε από το παιχνίδι και  προχώρησε σε μια πολύ γενναιόδωρη κίνηση, καθώς δώρισε τα χρήματα (31.000 ευρώ) που κέρδισε από τη συμμετοχή του στο Survivor σε ιδρύματα κατά του παιδικού καρκίνου.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι  είχε εξιστορίσει κατά τη διάρκεια παραμονής του μέσα στο  παιχνίδι πως σε νεαρή ηλικία έχασε τον αδερφό του Αλέξανδρο από καρκίνο.

Το 54122 και το Ellinespadou προχωρούν σε ΔΩΡΕΑ στο Σύλλογο "Ελπίδα" (Μάιος 2021)

Μια μεγάλη αγκαλιά αγάπης και ζεστασιάς για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη άνοιξαν μέσα στις Άγιες Ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» και το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη».
Και το φετινό Πάσχα εστάλησαν αγαθά για το Πασχαλινό τραπέζι, υγειονομικό υλικό και είδη πρώτης ανάγκης σε Δήμους, Μητροπόλεις, φορείς και Ιδρύματα σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Το 54122 και το Ellinespadou προχωρούν σε ΔΩΡΕΑ στο Σύλλογο "Ελπίδα" (Απρίλιος 2021)

Η πανδημία του COVID-19, έχει ως γνωστόν επηρεάσει πολλούς τομείς της κοινωνίας μας. Φαίνεται λοιπόν ότι μεταξύ άλλων έχει δημιουργήσει τεράστιο κενό και στους εμβολιασμούς ρουτίνας παιδιών και εφήβων.

Το τείχος προστασίας (ανοσία αγέλης) στα παιδιά και εφήβους έχει σημαντικά ελαττωθεί. Αυτό σημαίνει ότι αν δεν δράσουμε άμεσα, θα εμφανισθούν παλιά (ξεχασμένα) λοιμώδη νοσήματα, όπως ιλαρά, κοκκύτης, μηνιγγίτιδα κλπ. Το πρόβλημα θα είναι πιο έντονο για τη μηνιγγίτιδα Β, που η κάλυψη είχε φθάσει στο 40%.

Το 54122 και το Ellinespadou προχωρούν σε ΔΩΡΕΑ στο Σύλλογο "Ελπίδα" (Μάρτιος 2021)

Από Μαρτη καλοκαιρι και από Αύγουστο χειμώνα! Αυτές και άλλες πολλές παροιμίες θυμηθήκαv στην Ογκολογική μονάδα, καθώς φορούσαν τα όμορφα μαρτακια τους τα παιδία! Η ομάδα Velones in action, που χαρακτηρίζεται για τις ομαδικές της δράσεις, έφτιάξε και πρόσφερε σε όλα τα παιδιά που νοσηλεύονται στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων ΕΛΠΙΔΑ τα βραχιολάκια γνωστά ως «Μαρτάκια». Όπως είναι κατανοητό, λόγω των αυστηρών μέτρων που τηρούνται λόγω COVID τα μαρτάκια παραδόθηκαν και μοιράστηκαν μέσω του συλλόγου. Με αυτή την προσφορά τους έδωσαν μεγάλη χαρά και πολλά χαμόγελα στα παιδιά!

Το 54122 και το Ellinespadou προχωρούν σε ΔΩΡΕΑ στο Σύλλογο "Ελπίδα" (Φεβρουάριος 2021)

Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου είναι διαφορετική, καθώς σκιάζεται από την πανδημία της COVID-19. Η σκέψη μας είναι περισσότερο από ποτέ στο πλευρό όλων όσοι συνεχίζουν, κάτω από αντίξοες συνθήκες, να δίνουν τη δύσκολη μάχη κατά του καρκίνου. Στους γιατρούς, επιστήμονες, νοσηλευτές και ερευνητές που αναγκάζονται να εργάζονται υπό τον φόβο του «αόρατου εχθρού». Στους ασθενείς με καρκίνο που είναι πιο ευάλωτοι απέναντι στην πανδημία και στερούνται την ανθρώπινη επαφή.

Σελίδες