Περιγραφή

Καλωσήρθατε στο www.ellinespadou.com, την πιο ευχάριστη παρέα γνωριμιών Ελλήνων από όλο τον κόσμο!

Στόχος μας είναι να ενώσουμε όλους τους Έλληνες από όλο τον κόσμο τόσο σε φιλικό όσο και σε πιο οικείο επίπεδο.

Δυστυχώς η κατάσταση στην Ελλάδα ώθησε πολλούς Έλληνες και Ελληνίδες να φύγουν στο εξωτερικό για να αναζητήσουν το καλύτερο μέλλον. Ένα μέλλον που να τους αξίζει! Νέα Ελληνόπουλα μεταξύ 19 και 29 ετών καθημερινά βλέπουν την αγορά εργασίας στην Ελλάδα να γίνεται ολοένα και ισχνότερη με την ανεργία να έχει ξεφύγει στο 25% και να ανεβαίνει, η οικονομία σταδιακά χειροτερεύει, ενώ με όλα τα σκληρά μέτρα που λαμβάνονται καθημερινά τα λιγοστά χρήματα που μπαίνουν στην τσέπη μας εξαφανίζονται. Η σημερινή εποχή δυστυχώς στην Ελλάδα δεν δείχνει σημάδια βελτίωσης στο άμεσο μέλλον και όλοι οι νέοι αναρωτιούνται ως που μπορεί να φτάσει η κρίση;

Το να φύγει κανείς για να ζήσει σε μια νέα χώρα/πατρίδα και να ξεκινήσει κυριολεκτικά απο το μηδέν δεν είναι εύκολη απόφαση, και πολύ περισσότερο απαιτεί σκληρή δουλειά, αφοσίωση και υπομονή. Σκοπός της κοινότητας μας είναι να βοηθήσουμε όλους τους Έλληνες που θέλουν να φύγουν στο εξωτερικό για κάτι καλύτερο, να ενώσουμε Ελληνίδες και Έλληνες από όλες τις χώρες του κόσμου, να φέρουμε σε επαφή διαφορετικά είδη καθημερινότητας, να γνωρίσουμε νέες κουλτούρες και να πάρουμε ιδέες από άλλους ομογενείς μας για το πως πήραν την μεγάλη απόφαση να αφήσουν την χώρα τους για μια καλύτερη ζωή. Να ανταλλάξουμε απόψεις και να μάθουμε την ιστορία τους για το πως τα κατάφεραν αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν ώστε να προετοιμαστεί ο κάθε ένας από εμάς για τις δυσκολίες που θα συναντήσει.

Κάνοντας εγγραφή στο www.ellinespadou.com σας παρέχουμε τη δυνατότητα να περάσετε τον χρόνο σας διασκεδαστικά αλλά και να μάθετε πολλά πράγματα που σας ενδιαφέρουν ειδικά για τη μετανάστευση. Κάποιες από τις υπηρεσίες που έχουμε αναπτύξει μέχρι στιγμής, είναι τα Immigration Letters, Online Gaming και Live Chat με άλλα μέλη. Δουλεύουμε καθημερινά και αναπτύσσουμε νέες υπηρεσίες που θα βοηθήσουν όλους μας να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις στη ζωή μας, όπως και υπηρεσίες που θα μας διασκεδάσουν δημιουργικά. Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε μερικές από τις υπηρεσίες που έχουμε αναπτύξει μέχρι στιγμής ενώ θα σας εξηγήσουμε και τον τρόπο λειτουργίας τους.

1. Immigration Letters. Γράμματα και νέα από την ξενιτιά!

Αναπτύξαμε μια υπηρεσία άρθρων, στην οποία συμπατριώτες και συμπατριώτισσες μας από όλο τον κόσμο μοιράζονται προσωπικές τους ιστορίες για το πως τα κατάφεραν να μεταναστεύσουν σε μια άλλη χώρα, αλλά και να μας μεταφέρουν τη δική τους εμπειρία ζωής. Τα άρθρα αυτά αποστέλλονται στο αρμόδιο τμήμα της εταιρίας μας το οποίο είναι υπεύθυνο για τη διαχείριση της συγκεκριμένης υπηρεσίας, μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας υποβολής ή μέσω μηνύματος e-mail στη διεύθυνση [email protected]. Αφού παραληφθεί κάποιο άρθρο ελέγχεται από τους συνεργάτες μας και αφού διαπιστωθεί η εγκυρότητα αλλά και ο σεβασμός προς τις άλλες κουλτούρες δημοσιεύονται στην ανάλογη κατηγορία εντός της ιστοσελίδας μας.

Εδώ θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως τα Immigration Letters αφορούν νέα και ιστορίες από άλλες χώρες και πολιτισμούς με σκοπό ενημερωτικό για όσους συμπατριώτες μας ενδιαφέρονται να μεταναστεύσουν. Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε τα άρθρα που μας αποστέλλετε να είναι έγκυρα και να μην περιλαμβάνουν υποβιβαστικά σχόλια για άλλους πολιτισμούς και συνήθειες.

Για να μπορέσετε να μας αποστείλετε το άρθρο σας θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1. Κάνετε Είσοδο στην ιστοσελίδα www.ellinespadou.com

2. Σύρετε τον κέρσορα σας στο μενού “Immigration Letters”

3. Επιλέξτε από την κατηγορία Περιγραφή το μενού “Immigration Letters” και κάντε κλικ πάνω του.

4. Σύρετε τον κέρσορα σας στο κάτω μέρος του κειμένου που σας εμφανίζει

5. Κάνετε κλικ στο σύνδεσμο "Στείλτε μας τις εμπειρίες σας"

6. Γράψτε μας τις προσωπικές σας εμπειρίες, την ιστορία σας ή γενικώς αυτό που θέλετε να μοιραστείτε με τους συμπατριώτες σας. Μην ξεχάσετε να μας αποστείλετε νέα από τη χώρα στην οποία θα διαμένετε πλέον ή προσωπικές σας εκτιμήσεις ώστε να έχουν όλοι οι συμπατριώτες μας μια πιο σφαιρική άποψη και γνώση για την κατάσταση που επικρατεί πέραν της Ελλάδας.

7. Πατήστε “Αποστολή Μηνύματος”. Το άρθρο θα αποσταλεί αυτόματα στο αρμόδιο τμήμα της εταιρίας μας  και συνεργάτης της εταιρίας μας, αφού το ελέγξει και το εγκρίνει, θα το καταχωρήσει στην ιστοσελίδα μας

8. Στείλτε μας αληθινές ιστορίες και εμπειρίες χωρίς να προσβάλλετε ήθη και έθιμα των άλλων λαών. Οι αρμόδιοι συνεργάτες της εταιρίας μας διατηρούν το δικαίωμα να μην δημοσιεύσουν το άρθρο σας εάν δεν το εγκρίνουν.

9. Εάν δημοσιευτεί το άρθρο σας, τότε στο τέλος του θα αναγράφετε το όνομα σας χωρίς το επίθετο ή το ψευδώνυμο σας, ο τόπος και ημερομηνία γέννησης σας καθώς και η χώρα που ζείτε σήμερα. Εάν δεν μας δηλώσετε κατά την εγγραφή σας τα παραπάνω στοιχεία, τότε το άρθρο σας δεν θα μπορεί να δημοσιευτεί. Σε περίπτωση που επιθυμείτε το άρθρο σας να περιλαμβάνει το πλήρες όνομα και επίθετο σας θα πρέπει να το έχετε επισυνάψει στο τέλος του άρθρου σας.

10. Οι συνεργάτες μας δουλεύουν καθημερινά για την δημιουργία νέων θεμάτων.

Η κοινότητα μας δεν αφορά μόνο τους συμπατριώτες μας που έχουν φύγει ή που σκέφτονται να φύγουν στο εξωτερικό, αλλά όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες. Αφού έχετε κάνει εγγραφή και είστε πλέον μέλος της κοινότητας μπορείτε να μας αποστείλετε τα προσωπικά σας άρθρα από τη καθημερινότητα σας, εμπειρίες που ζήσατε και θέλετε να μοιραστείτε, ακόμη και προσωπικές σας αναλύσεις είτε σε επίπεδο πολιτικής, οικονομίας, κοινωνίας είτε ακόμη και σε επίπεδα διαπροσωπικών σχέσεων.

Για να μας αποστείλετε ένα δικό σας άρθρο γενικού περιεχομένου η διαδικασία είναι αρκετά απλή. Θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1. Κάνετε Είσοδο με το username και password που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας

2. Πηγαίνετε στο σύνδεσμο “Προσθήκη Περιεχόμενου”

3. Δηλώστε τον τίτλο του Άρθρου σας

4. Εισάγετε το άρθρο σας στη φόρμα που σας εμφανίζεται

5. Δηλώστε ότι επιθυμείτε να προωθηθεί το άρθρο σας για τη κατηγορία "Νέα"

6. Πατήστε Αποθήκευση.

Το άρθρο σας θα ελεγχθεί από το αρμόδιο τμήμα που διαχειρίζεται την υπηρεσία και αφού εγκριθεί θα δημοσιευτεί στην κατηγορία “Νέα”. Εδώ θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως δεν θα δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση άρθρα που προωθούν οποιοδήποτε είδος ρατσισμού (πολιτικού, διαφυλετικού, θρησκευτικού, έναντι άλλου φύλλου, μειοψηφίας ανθρώπων), άρθρα υβριστικού περιεχομένου, ακόμη και άρθρα σεξιστικού περιεχομένου.

Υποσημείωση: Σας παρέχουμε τη δυνάτοτητα μέσω της ιστοσελίδας μας να μοιραστείτε τα άρθρα σας με όλους σας τους φίλους, γνωστούς η συγγενείς μέσω των κοινωνικών δικτύων όπως Facebook, Twitter και να διαδώσετε με αυτό τον τρόπο την κοινότητα μας, πάντα με σκοπό της επέκτασης της ώστε να έρθουμε όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες πιο κοντά.

2. Online Gaming  

1. Μέσα από την ιστοσελίδα μας έχετε τη δυνατότητα να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας δημιουργικά κι ευχάριστα παίζοντας flash games όταν δεν δουλεύετε ή όταν απλά βαριέστε! Όλα τα παιχνίδια προσφέρονται εντελώς δωρεάν στα μέλη μας, και για να τα παίξετε δεν χρειάζεται να έχετε υπολογιστή τελευταίας γενιάς. Απλά ολοκληρώστε την εγγραφή σας και κάντε χρήση της υπηρεσίας Online Gaming. Στη μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών που σας προσφέρουμε μπορείτε να βρείτε παιχνίδια δράσης, σπαζοκεφαλιών, πάζλ, γρίφων ακόμη και παλιά κλασσικά παιχνίδια που μας είχαν εθίσει σε παλαιότερες εποχές...

2. Τι ελληνική κοινότητα θα ήμασταν αν δεν στηρίζαμε τους δικούς μας δημιουργούς; Παρόλο που αργήσαμε σαν χώρα να εισέλθουμε στον χώρο του gaming πλέον το κάνουμε και το κάνουμε δυναμικά. Υπάρχουν εκεί έξω πολλοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες μας που ασχολούνται με τη δημιουργία παιχνιδιών online και μη αλλά δεν υπάρχει η δυνατότητα να προωθήσουν τη δουλειά τους. Θα είμαστε περήφανοι να μας αποστείλετε και να φιλοξενήσουμε το δικό σας online η single player παιχνίδι στην ιστοσελίδα μας και να προωθήσουμε με αυτό τον τρόπο τη δημιουργικότητα σας. Και φυσικά θα το κάνουμε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ χωρίς καμία υποχρέωση από εσάς προς εμάς. Θα είναι τιμή μας να φιλοξενήσουμε τη δουλειά σας και να τη δημοσιεύσουμε είτε υπογεγραμμένη με το ψευδώνυμο σας, είτε υπογεγραμμένη με το πλήρες επώνυμο σας. Πως; Απλά ενημερώστε μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας που παρέχεται στην ιστοσελίδα μας ή στείλτε μας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected]. Το αρμόδιο τμήμα θα ελέγξει τα τυχόν αρχεία που θα μας στείλετε για τυχόν κακόβουλο λογισμικό και εφόσον εγκριθούν θα φιλοξενηθούν στην ιστοσελίδα μας για όσο χρονικό διάστημα το επιθυμείτε εσείς ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ! Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως δεν θα φιλοξενούνται παιχνίδια ή άλλες εφαρμογές που προωθούν οποιοδήποτε είδος ρατσισμού (πολιτικού, διαφυλετικού, θρησκευτικού, έναντι άλλου φύλλου, μειονότητας), μισαλλοδοξίας καθώς και παιχνίδια υβριστικού περιεχομένου.

3. Live Chat

Με αυτή την υπηρεσία μπορείτε να συνομιλήσετε με άλλα μέλη της κοινότητας. Όλες οι γυναίκες από οποιαδήποτε μεριά του κόσμου μπορούν να συνομιλήσουν εντελώς δωρεάν μέσα από το διαδίκτιο και όλοι οι άντρες μπορούν να συνομιλήσουν αποστέλλοντας μήνυμα από το κινητό τους τηλέφωνο προς τον αριθμό 54122 με χρέωση 2.5 ευρώ ανά εξερχόμενο μήνυμα συν τέλη κιντής τηλεφωνίας συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 'Οχι, δεν είμαστε σεξιστές – και πιστεύουμε πως όλοι έχουμε ίσα δικαιώματα. Με αυτό τον τρόπο χρεωστικής πολιτικής, καταφέρνουμε να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον ολοένα και περισσότερων γυναικών στην υπηρεσία συνομιλίας κάνοντας την ακόμη πιο ενδιαφέρουσα και ανταγωνιστική για όλους μας. Παρακάτω σας περιγράφουμε με απλά βήματα τον τρόπο λειτουργίας και χρήσης της συγκεκριμένης υπηρεσίας:

1. Γυναίκες και άντρες κάνετε εγγραφή στο www.ellinespadou.com.

2. Κατά την εγγραφή σας ζητούνται ορισμένα στοιχεία, όπως Φύλο, Ηλικία, Κινητό τηλέφωνο κτλ

3. Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας, σας αποστέλλεται αυτόματα e-mail επιβεβαίωσης στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δηλώσατε και ένας σύντομος κωδικός στο τηλέφωνο που καταχωρήσατε

4. Την επόμενη φορά που θα εισέλθετε στην ιστοσελίδα μας με το username και password σας, εμφανίζεται στην οθόνη σας ένα παράθυρο που πρέπει να καταχωρήσετε τον κωδικό που σας απεστάλη στο κινητό σας τηλέφωνο

5. Εάν καταχωρήσετε λανθασμένο κωδικό ή δεν καταχωρήσετε καθόλου κωδικό, τότε δεν μπορείτε να συμμετάσχετε στην υπηρεσία Live Chat (54122) μπορείτε όμως να χρησιμοποιήσετε όλες τις υπόλοιπες δωρεάν υπηρεσίες που σας προσφέρουμε, όπως Immigration Letters, Άρθρα Γενικού Περιεχομένου, Online Gaming, Δωρεάν Προώθηση του δικού σας game ή εφαρμογής, Youtube Video Share καθώς και όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες που παρέχονται εντός της ιστοσελίδας.

6. Εάν είστε γυναίκα, τότε συνεργάτης της εταιρίας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας δώσει το ειδικό link μέσω του οποίου θα μπορείτε να βλέπετε τα μηνύματα που σας στέλνουν άντρες / μέλη της υπηρεσίας, αλλά και να απαντήσετε σε αυτά, καθώς και username, password που θα χρειαστείτε για να εισέλθετε στην ειδική κονσόλα των μηνύματων σας.

7. Εάν είστε άντρας, τότε θα λάβετε ένα τυποποιημένο μήνυμα που αποστέλλεται από την υπηρεσία. Εάν απαντήσετε τότε το μήνυμα σας θα το δει μέσα από την κονσόλα κάποια γυναίκα μέλος της υπηρεσίας και μπορεί ή μπορεί να μην να σας απαντήσει. Για κάθε μήνυμα που στέλνετε προς τον αριθμό 54122 χρεώνεστε 2.5 ευρώ ανά εξερχόμενο μήνυμα συν τέλη κινητής τηλεφωνίας συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α, ενω τα μηνύματα που λαμβάνετε είναι όλα δωρεάν. Οι γυναίκες έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν μηνύματα από διάφορους άντρες, ενώ οι άντρες μπορούν να μιλήσουν μόνο με 4 διαφορετικές γυναίκες.

8. Η υπηρεσία Live Chat διατηρεί το δικαίωμα να στέλνει τυποποιημένα και αυτοματοποιημένα μηνύματα για να βοηθήσει τα μέλη (άντρες και γυναίκες) να αρχίσουν να συνομιλούν μεταξύ τους.

9. Η εταιρία που διαχειρίζεται την υπηρεσία Live Chat διατηρεί το δικαίωμα για τυχόν παρακολούθηση ή μη μέρους ή όλων των μηνυμάτων που αποστέλλονται, μέσω συνεργατών της για να αποφευχθεί abuse - παρενόχληση των μελών. Η εταιρία εγγυάται την διακριτικότητα και εχεμύθεια σχετικά με τις συνομιλίες με κάθε δυνατό και νόμιμο τρόπο.

10. Η εταιρία μας προστατεύει όλα της τα μέλη και τηρεί όλους τους Ευρωπαϊκούς Κώδικες Δεοντολογίας αλλά και τα Διεθνή πρότυπα. Όλα τα προσωπικά δεδομένα (Τηλέφωνα, Διευθύνσεις, Επίθετα) φιλτράρονται από το σύστημα και φαίνονται στο άλλο μέλος με αστεράκια διατηρώντας έτσι το απόρρητο προσωπικών δεδομένων.

11. Η εταιρία μας δίνει προτεραιότητα στην ποιότητα των μελών της αλλά και κατά πόσο τα μέλη είναι πραγματικά ή μη. Θέλουμε πραγματικές γυναίκες και άντρες! Δεν μας αρέσουν τα μποτάκια ή τυχόν ψευδείς εγγραφές! Η εγγραφή σας στο Live Chat είναι στην αποκλειστική κρίση της εταιρίας μας, εάν θα γίνει δεκτή ή όχι. Δηλαδή, εάν κάνετε εγγραφή και δηλώσετε ότι είστε γυναίκα, μπορεί να μην επικοινωνήσει συνεργάτης μας μαζί σας, οπότε η εγγραφή σας μπορεί να μην γίνει δεκτή. Το ίδιο ισχύει και για τους άντρες, μπορεί να δηλώσετε τον σωστό κωδικό που σας απεστάλη στο κινητό σας, αλλά είναι στην κρίση της εταιρίας μας εάν θα καταχωρηθεί το προφίλ σας στο Live Chat. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να ολοκληρώσετε με επιτυχία την εγγραφή σας, αλλά να μην επικοινωνήσει κανένα άλλο μέλος μαζί σας.

4. Sharing

Μέσα από την ιστοσελίδα μας σας παρέχουμε τη δυνατότητα να μοιραστείτε με τους συμπατριώτες σας όχι μόνο άρθρα, εμπειρίες και παιχνίδια αλλά να προωθήσετε και την επαγγελματική σας σταδιοδρομία ή ακόμη και τα ερασιτεχνικά σας χόμπι όπως η φωτογραφία ή δικά σας βίντεο cutscenes ακόμη και βιντεοκλίπ.

1. Για όλους τους επίδοξους fans των βίντεο δημιουργήσαμε το δικό μας Youtube Channel. Έχετε τη δυνατότητα να μας αποστείλετε το δικό σας βίντεο με αστείες στιγμές, μουσικό βντεοκλίπ, βίντεο από την καθημερινότητα σας ή ακόμη και ταινίες μικρούς μήκους και να τα δημοσιεύσουμε στην ιστοσελίδα μας.

2. Είστε επίδοξος φωτογράφος; Θαυμάσια! Μπορείτε να μας αποστείλετε τη φωτογραφία που τραβήξατε η δημιουργήσατε με ψηφιακά μέσα και αφού εγκριθεί ως κατάλληλη.. θα την δημοσιεύσουμε στη σελίδα μας ώστε να τη μοιραστείτε με όλους τους συμπατριώτες σας ανά τον κόσμο.. Και φυσικά θα μπορείτε να τη μοιραστείτε και στα γνωστά κοινωνικά δίκτυα όπως Facebook και Twitter

3. Όπου και αν είστε, με ότι και αν ασχολείστε η διαφήμιση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν στη δουλειά του. Πόσο μάλλον αν είναι και Δωρεάν!!! Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μοιραστείτε με όλους τους συμπατριώτες σας ανά τον κόσμο την πορεία της καριέρας σας, τις δουλειές σας ακόμη και να κλείσετε δουλειές με κάποιον άλλο συμπατριώτη σας στην άλλη άκρη της γης. Με αυτό τον τρόπο υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλο σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που ζούμε όπου και αν είμαστε.

Υποσημείωση: Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως όλες οι εντελώς Δωρεάν υπηρεσίες Sharing παρέχονται αφού έχετε επικοινωνήσει μαζί μας μέσω ηλεκτρονικής η τηλεφωνικής επικοινωνίας και έχουν εγκριθεί τα τυχόν αρχεία, άρθρα, φωτογραφίες, εικόνες που θα μας αποστείλετε σύμφωνα με την δεοντολογία που έχει θεσπιστεί και περιγραφεί κατά τη διάρκεια του παρόντος και όπως περιγράφονται στον τομέα των Όρων Χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας.

Για ότι ερωτήσεις έχετε για τις υπηρεσίες μας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στις παρακάτω διευθύνσεις και τηλέφωνα.

Teligron Ltd 

Τάρσου 14
Ανθούπολη, Λευκωσία 2305 Κύπρος

Τηλέφωνο επικοινωνίας: (+30) 2112340278
e-mail: [email protected]

Τέλος, σας συνιστούμε να διαβάσετε πολύ προσεκτικά τους όρους χρήσης, καθώς και τις συχνές ερωτήσεις. Σκοπός μας είναι να διασκεδάσετε και να περάσετε τον χρόνο σας ευχάριστα δημιουργικά και ενημερωτικά.

 

 

Με εκτίμηση,

ELLINESPADOU.COM