Το 54122 και το Ellinespadou προχωρούν σε ΔΩΡΕΑ στο Σύλλογο "Ελπίδα" (Ιούλιος 2021)

Ο δημοφιλής παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης Γιώργος Ασημακόπουλος, υλοποίησε τη δημόσια δέσμευσή του με το που βγήκε από το παιχνίδι και  προχώρησε σε μια πολύ γενναιόδωρη κίνηση, καθώς δώρισε τα χρήματα (31.000 ευρώ) που κέρδισε από τη συμμετοχή του στο Survivor σε ιδρύματα κατά του παιδικού καρκίνου.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι  είχε εξιστορίσει κατά τη διάρκεια παραμονής του μέσα στο  παιχνίδι πως σε νεαρή ηλικία έχασε τον αδερφό του Αλέξανδρο από καρκίνο.

Το Σάββατο 3 Ιουλίου ο Γιώργος Ασημακόπουλος βρέθηκε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ» και έγινε εθελοντής δότης μυελού των οστών.

Ακόμη, ο πρώην παίκτης του Survivor συναντήθηκε με τον διοικητή του ογκολογικού νοσοκομείου Μαριαννα Β. Βαρδινογιαννη, Μανώλη Παπασάββα και έδωσε μια από τις έξι επιταγές που έχει μοιράσει από το ποσό που κέρδισε. Αποκάλυψε επίσης, ότι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, στη μνήμη του αδερφού του, θα κυκλοφορήσει παιδική σειρά ρούχων  με τίτλο «Αλέξανδος Angel», με τα έσοδα της δράσης να πηγαίνουν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. 

Πρόσφερε επίσης άλλες δυο επιταγές, στο φιλανθρωπικό ίδρυμα «Στοργή» στη Θεσσαλονίκη και στη «Φλόγα» Βόλου, ενώ ήδη έχει προσφέρει χρήματα στο «Make A Wish» και στη «Φλόγα» Πάτρας. 

Η Teligron Ltd, χαιρετίζει τέτοιες αξιέπαινες δράσεις και συνεχίζουμε και εμείς τη στήριξή μας στον Σύλλογο Ελπίδα, με μια ακόμη μηνιαία δωρεά γιατί αυτά τα παιδιά πραγματικά το αξίζουν!

elpida_202107.jpg