Το 54122 και το Ellinespadou προχωρούν σε ΔΩΡΕΑ στο Σύλλογο "Ελπίδα" (Οκτώβριος 2021)

Τις δυνάμεις τους ένωσαν το «Όλοι μαζί Μπορούμε» και το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» προκειμένου να σταθούν στο πλευρό των παιδιών με καρκίνο, καθώς το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» παρέδωσε στον Σύλλογο 10 απεικονιστές φλεβών που αγοράστηκαν από έσοδα της πώλησης του βιβλίου «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» που έχει γράψει η κυρία Ματίνα Κυριάκου, μητέρα του μικρού Αλέξανδρου που έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο.

H παράδοση των ιατρικών μηχανημάτων πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο μιας συγκινητικής συνάντησης την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2022 στο αμφιθέατρο της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ»

 

Πρόσφατα, ανακαλύφθηκε ένα... εμπορικό κενό από δύο Έλληνες γιατρούς, οι οποίοι έσπευσαν να το καλύψουν αφιλοκερδώς. Με αφορμή μία μικρή ασθενή που υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες και πέφτουν τα μαλλάκια της, ανακάλυψαν πως δεν υπάρχουν πουθενά στην αγορά σκουφάκια ειδικά για ανθρώπους με καρκίνο. Έβαλαν λοιπόν τα δυνατά τους για να φτιάξουν τα πιο όμορφα σκουφάκια και να τα διανείμουν δωρεάν! Θέλουν να είναι σίγουροι ότι τα παιδιά ήρωες θα φοράνε -πλην του πρακτικού σκέλους- και κάτι που πραγματικά θα τους αρέσει. Γι’ αυτό και κάθε σχέδιο είναι αποκλειστικό. Ο σκοπός τους είναι να τους φτιάχνουν το κέφι όσο μπορούν. Έχουν σχεδιάσει ειδικά πατρόν με πριγκίπισσες, δεινόσαυρους, πειρατές και μονόκερους για τα πιο μικρά παιδάκια, και άλλα, διαφορετικά σχέδια για τα πιο μεγάλα παιδιά.

H Teligron Ltd συνεχίζει την μηνιαία στήριξή της στο Σύλλογο Ελπίδα, μέχρι επιτέλους να έρθει η μέρα που κανένα παιδί στον κόσμο δε θα χρειάζεται να φορέσει σκουφάκι, τουλάχιστον για αυτό το λόγο.

elpida_202110.jpg