Το 54122 και το Ellinespadou προχωρούν σε ΔΩΡΕΑ στο Σύλλογο "Ελπίδα" (Μάιος 2021)

Μια μεγάλη αγκαλιά αγάπης και ζεστασιάς για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη άνοιξαν μέσα στις Άγιες Ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» και το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη».
Και το φετινό Πάσχα εστάλησαν αγαθά για το Πασχαλινό τραπέζι, υγειονομικό υλικό και είδη πρώτης ανάγκης σε Δήμους, Μητροπόλεις, φορείς και Ιδρύματα σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Θέλοντας να τους ευχηθεί και εκφράσει την ειλικρινή της συμπαράσταση μέσα στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, η κυρία Βαρδινογιάννη συνομίλησε, μέσω τηλεδιάσκεψης με εκπροσώπους των φορέων, την Μ. Τρίτη 27 Απριλίου 2021.
Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι των φορέων ευχαρίστησαν συγκινημένοι την κυρία Βαρδινογιάννη για τη στήριξη, την αγάπη και τη συμπαράστασή της.
Το Μάιο βέβαια γιορτάζουμε και την γιορτή της Μητέρας. Είναι η παγκόσμια γιορτή που τιμούμε τις μανούλες όλου του κόσμου. Φυσικά τους γονείς μας τους τιμάμε και τους αγαπάμε κάθε μέρα του χρόνου. Οι παγκόσμιες ημέρες αυτές μας δίνουν τη ευκαιρία, να τους πούμε και να τους δείξουμε για μία ακόμα φορά πόσο τους αγαπάμε! Η «μητέρα», η «μανούλα», η «μάνα», η «μαμά»!!! Η μητέρα είναι αυτή που φροντίζει καθημερινά και ακούραστα την στήριξη των παιδιών, του πατέρα και της οικογένειας της. Είναι αυτή που αφήνει τις δικές της ανάγκες, για να δώσει χαρά και αγάπη! Η πονεμένη μητέρα, που παρά τις δυσκολίες και τις στεναχώριες της είναι πάντοτε χαμογελαστή και δοτική. Όλα τα παιδιά του κόσμου θεωρούν την δική τους μητέρα την καλύτερη του κόσμου! Κάθε μια μητέρα με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο δείχνει την αγάπη της! Όπου λοιπόν και αν βρίσκεστε, πάρτε την ένα τηλέφωνο να της ευχηθείτε, πηγαίνετε να την συναντήσετε και κάντε της μία αγκαλιά.
Ευχαριστούμε όλες τις μανούλες του κόσμου για αυτή τους την αγάπη!
Η Teligron Ltd προχωράει σε μια ακόμη δωρεά για το Σύλλογο Ελπίδα και ευχόμαστε σύντομα να μπορούμε να επανέλθουμε σε μια κανονικότητα που θα μας επιτρέψει να ονειρευόμαστε για όλα τα παιδιά και τις οικογένειες ένα καλύτερο αύριο.

elpida_202105.jpg