Το 54122 και το Ellinespadou προχωρούν σε ΔΩΡΕΑ στο Σύλλογο "Ελπίδα" (Σεπτεμβριος 2021)

Αποχαιρετάμε και πάλι το καλοκαίρι καθώς το φθινόπωρο έφτασε και όλοι επιστρέφουμε στην καθημερινότητά μας.

Δυστυχώς, τους μήνες που πέρασαν, η χώρα μας έζησε τραγικές στιγμές καθώς οι καταστροφικές πυρκαγιές κατέστρεψαν χιλιάδες στρέμματα δάσους, σπίτια και επιχειρήσεις καθώς και πολλά ζώα βρήκαν τραγικό θάνατο μέσα στην πύρινη λαίλαπα. Θα πρέπει όλοι οι Έλληνες ενωμένοι να στηρίξουμε με οποίο τρόπο μπορούμε τον τόπο μας, ο καθένας με όποιον τρόπο μπορεί. Η σκέψη και οι προσευχές όλων μας είναι στο πλευρό των πυρόπληκτων, των πυροσβεστών, των εθελοντών και ολων όσων επλήγησαν από τις καταστροφικες πυρκαγιες.

Ο Σύλλογος ΕΛΠΙΔΑ έστειλε νερό, τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πυροσβέστες που με ηρωισμό και αυτοθυσία αγωνίστηκαν απέναντι στις φλόγες. Επίσης διέθεσε δωμάτια για τους πυρόπληκτους που έχουν χάσει τα σπίτια τους στο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza.

Η Teligron Ltd. Με μια ακόμη δωρεά, συνεχίζει να στηρίζει το Σύλλογο Ελπίδα, που εκτός από το τεράστιο έργο του για τη βοήθεια των παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες, πάντα βρίσκεται δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη και δοκιμάζονται από δύσκολες καταστάσεις.

Ας ενωθούμε όλοι απέναντι σε αυτή την μεγάλη τραγωδία για ολόκληρη την χώρα μας.

elpida_202109.jpg