Το 54122 και το Ellinespadou προχωρούν σε ΔΩΡΕΑ στο Σύλλογο "Ελπίδα" (Σεπτέμβριος 2018)

Μπήκαμε ξανά λοιπόν στο Σεπτέμβρη, τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου. Παραδοσιακά ο μήνας αυτός ανήκει στα παιδιά καθώς ανοίγουν και πάλι τα σχολεία. Όλοι οι μικροί μας φίλοι, έχουν επιστρέψει από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ξεκούραστοι και γεμάτοι ενέργεια, έτοιμοι να πλημμυρίσουν τα σχολεία με τις χαρούμενες φωνούλες τους και τα γέλια τους. Φορτωμένα όλα με την σχολική τους τσάντα, για το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς.

Δυστυχώς αυτό όμως δε συμβαίνει για όλα τα παιδιά, καθώς υπάρχουν πολλά που δε θα μπορέσουν να βρεθούν στον αγιασμό και να γεμίσουν τις τσαντούλες τους με τα καινούρια βιβλία της τάξης τους, Υπάρχουν και αυτά τα παιδιά που είναι ανγκασμένα να δίνουν μια μάχη ζωής για να καταφέρουν να επιβιώσουν και κάποια στιγμή να επιστρέψουν και αυτά στο σχολείο.

Φυικά οι δράσεις για τη στήριξη αυτών των παιδιών, συνεχίζονται, τόσο από το Σύλλογο Ελπίδα όσο και από όλους εμάς, τον απλό κόσμο, που ενδιαφέρεται και με κάθε τρόπο προσπαθεί να συνδράμει σε αυτόν τον σκοπό. Έτσι για μια ακόμη φορά, η εταιρεία μας, προχωράει σε μια ακόμη δωρεά στην Ελπίδα, για να καταφέρουν όλα τα παιδιά να πάνε στο σχολείο, όπως κανονικά πρέπει. Καλό Φθινόπωρο!

Syllogos Elpida-September 2018.png