Το 54122 και το Ellinespadou προχωρούν σε ΔΩΡΕΑ στο Σύλλογο "Ελπίδα" (Οκτώβριος 2020)

Στο πλευρό των πληγέντων από την κακοκαιρία «Ιανός» που έπληξε σφόδρα τα Ιόνια Νησιά βρέθηκε από την πρώτη στιγμή το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ» Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο, με πρωτοβουλία της Προέδρού του, κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη.

Θέλοντας να στηρίξει τις άμεσες ανάγκες των κατοίκων της Κεφαλονιάς, που επλήγησαν περισσότερο, και ιδιαίτερα των ευπαθών ομάδων, η κυρία Βαρδινογιάννη ήρθε σε απευθείας επαφή με τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να τους στηρίξει σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Συγκεκριμένα, επικοινώνησε με την Πρόεδρο του Ορφανοτροφείου Κεφαλονιάς κυρία Βέρα Ζερβού-Ανευλαβή στο Αργοστόλι και με την Πρόεδρο του Κέντρου Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ» στο Ληξούρι κυρία Σοφία Μαροπούλου-Ζαφειράτου.  Πρόκειται για δυο σημαντικά Ιδρύματα του νησιού με σημαντική προσφορά και ιστορία τα οποία εξαιτίας της κακοκαιρίας είχαν μείνει χωρίς ρεύμα.

Η βοήθεια ήρθε άμεσα με την αποστολή μιας γεννήτριας στο Κέντρο Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ» στο Ληξούρι, το οποίο παρέμενε χωρίς ρεύμα με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί.  Μετά την αποστολή της γεννήτριας, η ηλεκτροδότηση αποκαταστάθηκε στη δομή η οποία μπορεί πια να λειτουργεί κανονικά.

Σε ό, τι αφορά το Ορφανοτροφείο Κεφαλληνίας «Ο Σωτήρ» γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να αποσταλεί και εκεί άμεσα μια γεννήτρια η οποία θα καλύπτει τις πάγιες ανάγκες του κτιρίου.

Η προσφορά του Συλλόγου Ελπίδα που είναι πάντοτε κοντά στα παιδιά είναι γνωστή. Βοηθάει πάντα όλα τα παιδιά που βρίκονται σε ανάγκη είτε για λόγους υγείας είτε από άλλους παράγοντες όπως αυτή τη φορά ήταν η φυσική καταστροφή.

Η Teligron Ltd. βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του Συλλόγου Ελπίδα και προχωράει σε μια ακόμη μηνιαία δωρεά, γιατί πρέπει να βρισκόμαστε δίπλα σε αυτούς που πραγματικά μας χρειάζονται.

elpida_202007_2.jpg