Το 54122 και το Ellinespadou προχωρούν σε ΔΩΡΕΑ στο Σύλλογο "Ελπίδα" (Νοέμβριος 2018)

Μια σπουδαία γέφυρα συνεργασίας, με στόχο την προσφορά στον συνάνθρωπο, δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και το «Καραϊσκάκειο Ίδρυμα» Κύπρου.Το πρώτο βήμα αυτής της σημαντικής συνεργασίας έγινε με την πραγματοποίηση μιας εκδήλωσης «αδελφοποίησης» των δύο σωματείων στη Λευκωσία, την Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018, παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κυρίου Νίκου Αναστασιάδη, και της συζύγου του, κυρίας Άντρης Αναστασιάδη.

Στο πλαίσιο αυτό, η κυρία Βαρδινογιάννη τόνισε ότι θα υπάρχει συνεργασία με την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» για τα παιδιά από την Κύπρο που χρειάζονται νοσηλεία, ενώ τα αποθεραπευμένα παιδιά θα μπορούν να φιλοξενηθούν και στην θεραπευτική κατασκήνωση που διοργανώνει κάθε χρόνο η «ΕΛΠΙΔΑ».

Το δικαίωμα της συμμετοχής του παιδιού στην καθημερινή ζωή, στην ίδια τη ζωή, και η ανάγκη για απασχόληση και ψυχολογική στήριξη τόσο του παιδιού όσο και της οικογένειάς του, είναι οι πιο σημαντικές από τις δράσεις του Συλλόγου, στην προσπάθεια για ποιότητα ζωής στο άρρωστο παιδί και την οικογένεια του.

Μέσα από μια σειρά προγραμμάτων που εφαρμόζουν, στηρίζουν τα παιδιά και προσπαθούν να τα επαναδραστηριοποιήσουν, να τα κάνουν να ανακτήσουν το χαμένο ενδιαφέρον τους για τη ζωή.

Αυτός είναι και ο δικός μας στόχος, να συμβάλλουμε με το δικό μας μικρό λιθαράκι στην προσπάθεια για να έχουν όλα τα παιδιά το ίδιο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό για τη ζωή. Έτσι λοιπόν και αυτό το μήνα, η εταιρεία Teligron Ltd προχωρά σε μια ακόμη προσφορά για το Σύλλογο Ελπίδα.

SyllogosElpida-Oct18_0.png