Το 54122 και το Ellinespadou προχωρούν σε ΔΩΡΕΑ στο Σύλλογο "Ελπίδα" (Μάιος 2020)

Μια αγκαλιά αγάπης για τα παιδιά που έχουν περισσότερο ανάγκη τη φροντίδα, την ασφάλεια και την προστασία αυτή τη δύσκολη περίοδο άνοιξαν το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» και το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» στηρίζοντας πέντε Ιδρύματα της Αττικής.  Με πρωτοβουλία της κυρίας Βαρδινογιάννη, που θέλησε να προσφέρει απλόχερα φροντίδα και στοργή στα μικρά παιδιά που δοκιμάζονται, πραγματοποιήθηκαν διανομές τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε πέντε Ιδρύματα της Αττικής και συγκεκριμένα: στα Παιδικά Χωριά SOS, στο Εκκλησιαστικό Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης, στη Χριστιανική Στέγη Κοριτσιού «Η Αγία Άννα», στο Ίδρυμα Γεώργιου και Αικατερίνης Χατζηκωνστα-Εκπαιδευτικής Μέριμνας Νέων, στην Εστία Κοριτσιού «Φιλοθέη η Αθηναία».
Μέσα όμως σε αυτή τη δύκολη περίοδο της πανδημίας που ζούμε δεν πρέπει να ξεχνάμε σημαντικές ημέρες για όλους μας, όπως η γιορτή της Μητέρας.
Μητέρες ηρωίδες της ζωής, μητέρες σύμβολα αγάπης και προσφοράς που ξεπερνά κάθε δυσκολία και εμπόδιο.  Αυτές τις μητέρες, τις μητέρες της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων, τίμησε η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας.
Με δάκρυα στα μάτια και την καρδιά της γεμάτη αγάπη η κυρία Βαρδινογιάννη συνομίλησε μέσω skype με τέσσερις μητέρες παιδιών με καρκίνο για να τους ευχηθεί «Χρόνια Πολλά» για τη Γιορτή της Μητέρας, μα πάνω από όλα για να τους δώσει δύναμη και κουράγιο για τον δύσκολο αγώνα που δίνουν. Παρά το γεγονός πως οι συνθήκες δεν της επέτρεψαν να βρεθεί στο πλευρό τους και να γίνουν όλες μαζί μια αγκαλιά, η αγάπη βρίσκει πάντα τον τρόπο.  Οι αποστάσεις εκμηδενίστηκαν και η φωνή της κυρίας Βαρδινογιάννη έγινε βάλσαμο στην ψυχή των τεσσάρων γυναικών.
«Είστε πραγματικές ηρωίδες, φύλακες-άγγελοι στο προσκεφάλι των παιδιών σας και εγώ υποκλίνομαι μπροστά σας.  Θα είμαι πάντα δίπλα σας σε ό, τι και αν χρειαστείτε» με αυτά τα λόγια βγαλμένα μέσα από την ψυχή της, η κυρία Βαρδινογιάννη μίλησε στις τέσσερις μητέρες.

Η Teligron πάντα στηρίζει το υπέροχο έργο του Συλλόγου Ελπίδα και έτσι προχωράει σε μια ακόμη μηνιαία δωρεά.

Όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες!

elpida_202005.jpg