Το 54122 και το Ellinespadou προχωρούν σε ΔΩΡΕΑ στο Σύλλογο "Ελπίδα" (Ιούνιος 2019)

Στο πλευρό των παιδιών της «ΕΛΠΙΔΑΣ» στέκεται για ακόμα μια φορά ο κορυφαίος Έλληνας συνθέτης Μίκης Θεοδωράκης, με μια μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουνίου στο Καλλιμάρμαρο – Παναθηναϊκό Στάδιο, από την Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης», και με τη συμμετοχή 27 Ελλήνων και ξένων καταξιωμένων καλλιτεχνών.  Μέρος των εσόδων της συναυλίας θα διατεθούν για τους σκοπούς του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».
Με τίτλο της συναυλίας «Είσαι Έλληνας, αυτό που ήσουν κάποτε θα γίνεις ξανά», η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» θα ερμηνεύσει τραγούδια του μεγάλου Έλληνα συνθέτη μαζί με είκοσι και πλέον σημαντικούς τραγουδιστές. Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν ο Γρηγόρης Βαλτινός και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης. Ο Μίκης Θεοδωράκης έχει δηλώσει ήδη ότι είναι μεγάλη του επιθυμία να είναι παρών στη συναυλία.
Για 3η συνεχόμενη χρονιά η καρδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ χτυπά στο Elpida Youth Summer Camp 2019 που θα γίνει στο THE RANCH στο Σοφικό Κορινθίας. Πάνω από 100 παιδιά, από τις 21-31 Αυγούστου 2019 θα βιώσουν για άλλη μια φορά τη μοναδική εμπειρία της θεραπευτικής ψυχαγωγίας. Φέτος για πρώτη φορά θα έχουμε τη χαρά να συμμετέχουν και παιδιά  από την Κύπρο.
Το Elpida Youth Summer Camp είναι για όλους, μικρούς και μεγάλους, 10 υπέροχες μέρες γεμάτες γέλιο και χαρά, γεμάτες αθλητικές, καλλιτεχνικές και πνευματικές δραστηριότητες, παιχνίδι και διασκέδαση, που δίνουν στα παιδιά την ευκαιρία να ανακαλύψουν τον εαυτό τους και τις ικανότητές τους, να πουν «Τα κατάφερα!», να αναπτύξουν την κοινωνικότητά τους και να νιώσουν αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση για το αύριο.
H Teligron Ltd βρίσκεται πάντα δίπλα στο Σύλλογο Ελπίδα και στηρίζει τις υπέροχες προσπάθειες για να μπορέσουν όλοι οι μικροί μαχητές να φωνάξουν "Τα κατάφερα", με μια ακόμη δωρεά προς τον Σύλλογο.

elpida201906.png