Το 54122 και το Ellinespadou προχωρούν σε ΔΩΡΕΑ στο Σύλλογο "Ελπίδα" (Δεκέμβριος 2020)

Όλοι αναρωτιόμαστε πως θα είναι τα φετινά Χριστούγεννα. Κανείς δεν ξέρει αν θα είμαστε ακόμη σε καραντίνα λόγω του κορωνοϊού ή αν θα υπάρξει κάποια χαλάρωση των περιορισμών. Με όλο αυτό το στρες που μας κατακλύζει λόγω της πανδημίας είναι φυσιολογικό να νιώθουμε απογοήτευση. Μας λείπουν οι αγαπημένοι μας άνθρωποι. Όμως τα Χριστούγεννα είναι η κατάλληλη εποχή για να νιώσουμε ηρεμία , να χαλαρώσουμε και να ξεχάσουμε τις ανησυχίες σας, όσο αυτό είναι εφικτό.

Τα Χριστούγεννα είχαμε συνηθίσει να είμαστε μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα αλλά τώρα που δεν μπορούμε να είμαστε όλοι μαζί είναι η στιγμή να τους δείξουμε πόσο τους νοιαζόμαστε και τους αγαπάμε. Φέτος είναι δύσκολο να βρεθούμε με όσους αγαπάμε και καλό είναι να προστατεύσουμε όλους τους ευάλωτους ανθρώπους γύρω μας.

Βέβαια οι γιορτές δεν ακυρώνονται. Είτε γιορτάσουμε μόνοι μας, είτε με το σύντροφο μας , είτε με την οικογένειά μας, είτε εικονικά οι γιορτές θα γίνουν. Οφείλουμε στον εαυτό μας λίγες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας μέσα σε όλη αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Είναι η στιγμή να σκεφτούμε όλα όσα έχουν σημασία για εμάς.

Η πανδημία του κορωνοϊού δεν θα βάλει φρένο στην αγάπη, στην ευγνωμοσύνη και σε όλα τα συναισθήματα των γιορτών! Τα Χριστούγεννα είναι μια από τις πιο όμορφες περιόδους του χρόνου. Φέτος καλούμαστε να διαχειριστούμε το άγχος της πανδημίας.

Τι μπορείτε να κάνετε για να διαχειριστείτε το άγχος την περίοδο των Χριστουγέννων;

Αποδεχτείτε ότι αυτή η χρονιά είναι μοναδική, δείτε την ουσία των γιορτών, επενδύστε στην ευεξία σας, δημιουργήστε νέες παραδόσεις, αναγνωρίστε τα όρια σας, κάντε όσα σας δίνουν χαρά, διακοσμήστε το σπίτι σας για τις γιορτές, μείνετε σε επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ζήστε το τώρα.

Η Teligron Ltd. συνεχίζει τη στήριξη της στο Σύλλογο Ελπίδα με μια ακόμη δωρεά.

Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο, Καλές Γιορτές με Υγεία και Ευτυχία για όλους!

elpida_202012.jpg