Το 54122 και το Ellinespadou προχωρούν σε ΔΩΡΕΑ στο Σύλλογο "Ελπίδα" (Δεκέμβριος 2018)

Ο χειμώνας ξεκίνησε και επίσημα με την είσοδο στον Δεκέμβριο. Ο μήνας των γιορτών, που παραδοσιακά είναι και η αγαπημένη εποχή των παιδιών και όχι μόνο. Οι δρόμοι και τα καταστήματα, βάζουν τα γιορτινά τους, φωτεινά λαμπιόνια παντού, σηματοδοτούν την έλευση των Χριστουγέννων και της χαρμόσυνης αυτής εποχής. Τα παιδικά πρόσωπα φωτίζονται χαρούμενα με το άκουσμα γιορτινών τραγουδιών και γεμίζουν ανυπομονησία και λαχτάρα για το δώρο που θα τους φέρει και φέτος ο Άγιος Βασίλης.

Το πνεύμα των Χριστουγέννων επηρρεάζει όλο τον κόσμο και έτσι πολλοί είναι αυτοί που οργανώνουν Bazaar και άλλες εκδηλώσεις για να συγκεντρώσουν χρήματα και να βοηθήσουν αυτούς που βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση, είτε οικονομικά ή από θέμα υγείας.

Με κεντρικό σύνθημα «Share  the  Love», το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ -Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» διοργανώνει για 14η συνεχή χρονιά το πιο Χριστουγεννιάτικο Βazaar της πόλης, Τρίτη 4 και Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο «Theoxenia  Palace» στο Κεφαλάρι από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ! Πρωτότυπα δώρα για μικρούς και μεγάλους, μοναδικά στολίδια για την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, λαχταριστές λιχουδιές, χειροποίητες δημιουργίες, βιβλία, κοσμήματα αλλά και πολλές εκπλήξεις μας περιμένουν όλους για να μπούμε στο εορταστικό κλίμα, χαρίζοντας χαμόγελα και αγάπη στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

Η Teligron βρίσκεται για ακόμη μια φορά δίπλα στην προσπάθεια του Συλλόγου Ελπίδα, με μια δωρεά. Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο, καλές γιορτές, με υγεία, ειρήνη και αγάπη για όλους!

SyllogosElpida-Dec.jpg

SyllogosElpida-Dec2.jpg