Το 54122 και το Ellinespadou προχωρούν σε ΔΩΡΕΑ στο Σύλλογο "Ελπίδα" (Αύγουστος 2018)

Μπήκαμε στον Αύγουστο, τον παραδοσιακό μήνα διακοπών για τους περισσότερους Έλληνες. Δυστυχώς βρισκόμαστε στον απόηχο των καταστροφικών πυρκαγιών που έπληξαν την Αττική, με απώλεια δεκάδων συνανθρώπων μας, ανάμεσα στους οποίους βρέφη και μικρά παιδιά. Ολόκληρη η ελληνική κοινωνία έχει βυθιστεί σε ανείπωτο πένθος.

Δίπλα στους πληγέντες από την πρωτοφανή εθνική τραγωδία βρέθηκε η πρόεδρος του Συλλόγου Ελπίδα και Πρέσβης Καλής Θελήσεως της UNESCO, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη. Η κ. Βαρδινογιάννη επισκέφθηκε το δημαρχείο Ραφήνας, προκειμένου να ενημερωθεί αναλυτικά για την κατάσταση αλλά και τις ανάγκες των πληγέντων. Συνομίλησε με τον δήμαρχο, Βαγγέλη Μπουρνούς, τοπικούς φορείς, αλλά και τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού. Αμέσως μετά, η κ. Βαρδινογιάννη επισκέφθηκε τα παιδιά που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία». Αφού ενημερώθηκε από γιατρούς και νοσηλευτές για την κατάσταση της υγείας των παιδιών, επισκέφθηκε τους θαλάμους νοσηλείας και συνομίλησε με όλα τα παιδιά και τους γονείς τους, προσπαθώντας να τους δώσει ελπίδα και κουράγιο.

Παρ’όλα αυτά, οι δράσεις για την ενίσχυση του Συλλόγου συνεχίζονται κανονικά. Η διεθνής Ελληνίδα ερμηνεύτρια Νάνα Μούσχουρη, έδωσε μια μεγαλειώδη συναυλία στο Ηρώδειο, την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018, αφιερωμένη στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ», και με τίτλο «Έναν μύθο θα σας πω».

Η Teligron Ltd. Αποδεικνύει για μια ακόμη φορά τη συνεισφορά της στο πολύ σημαντικό έργο του Συλλόγου Ελπίδα, πραγματοποιώντας μια ακόμη δωρεά, για τους μικρούς άγγελους που έχουν την ανάγκη της βοήθειας όλων μας!

Syllogos Elpida_August 2018.jpg