Το 54122 και το Ellinespadou προχωρούν σε ΔΩΡΕΑ στο Σύλλογο "Ελπίδα" (Απρίλιος 2020)

Αυτές τις πρωτόγνωρες και δύσκολες ώρες, το «εγώ» υποχωρεί μπροστά στο «εμείς». Ο καθένας από εμάς αναλαμβάνει την προσωπική του ευθύνη αναλογιζόμενος το κοινό καλό, καθώς μόνος τρόπος για να ξεπεράσουμε την μεγάλη αυτή εθνική, αλλά και παγκόσμια κρίση, είναι αν όλοι μας καταλάβουμε πως αποτελούμε αναπόσπαστο μέρος ενός συνόλου και πως οι πράξεις μας επηρεάζουν κάθε πολίτη αυτής της χώρας.

Η σκέψη, η καρδιά και η έννοια μας είναι πάντα κοντά στα παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειές τους. Παρακολουθώντας κάθε μέρα με αγωνία τους αριθμούς στη χώρα μας και στο εξωτερικό, που τόσο κυνικά αντανακλούν τη σημερινή σκληρή πραγματικότητα, αισθανόμαστε ανακούφιση για τα γρήγορα αντανακλαστικά που είχε η χώρα μας στην αρχή της πανδημίας λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για να περάσουμε αυτή την κρίση με τις μικρότερες δυνατές συνέπειες. Ανεκτίμητη όμως είναι η συμβολή των μεγάλων ηρώων αυτής της «μάχης»: οι γιατροί αλλά και οι νοσηλευτές που όλο αυτό το διάστημα δεν έχουν σταματήσει να αγωνίζονται, αποδεικνύοντας ότι η ανθρωπιά, η προσφορά και η αγάπη στον διπλανό επιβιώνουν κάτω και από τις πιο δύσκολες συνθήκες.

Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Ογκολογικού Νοσοκομείου , είναι “άγρυπνοι” φρουροί των παιδιών της «ΕΛΠΙΔΑΣ» που με όλες τους τις δυνάμεις φροντίζουν για να δίνουν τα παιδιά, καθημερινά την δική τους μάχη σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον και να βγουν νικητές, αλλά και στους συμβατούς εθελοντές δότες μυελού των οστών που κάτω από αντίξοες συνθήκες έρχονται από κάθε γωνιά της χώρας, για να δώσουν το πολύτιμο μόσχευμα μυελού και να σωθούν τα παιδιά.

Αυτό το διάστημα είναι ακόμη πιο σημαντικές οι δωρεές για να να ενισχυθεί το Ογκολογικό Νοσοκομείο με νοσοκομειακό υλικό. Έτσι η Teligron Ltd. προχωράει για μια ακόμη φορά σε μια μηνιαία δωρεά για την ενίσχυση αυτού του σκοπού.

Μένουμε όλοι σπίτι, ενωμένοι και αγαπημένοι για να βγούμε νικητές και αυτή τη φορά!

elpida_202004.png