Το 54122 και το Ellinespadou προχωρούν σε ΔΩΡΕΑ στο Σύλλογο "Ελπίδα" (Απρίλιος 2019)

Έφτασε και ο Απρίλιος, ο «Πασχαλινός» μήνας! Αν και ο καιρός δεν είναι ακόμη στα καλύτερά του, η άνοιξη προχωράει και σύντομα θα μας δείξει τις υπέροχες στιγμές και μυρωδιές της!

Το μήνα που μας πέρασε, η Πρόεδρος του Σωματείου «Σύλλογος ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη υπέγραψε τρεις σημαντικές συμφωνίες, για την ευαισθητοποίηση της ελληνικής κοινωνίας γύρω από την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών, αλλά και την εγγραφή νέων εθελοντών δοτών, με τρεις δυνατούς νέους συμμάχους: την Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου, τον Όμιλο για την UNESCO Βορείων Προαστίων και την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019.

Ο Σύλλογος Ελπίδα, συνεχίζει τις δράσεις του και είναι όπως πάντα δίπλα στα παιδιά που χρειάζονται βοήθεια με τη μάχη που δίνουν για τη ζωή τους. Το βράδυ της 1ης Απριλίου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, πραγματοποιήθηκε ένα από τα πιο γνωστά fashion projects, το οποίο επέστρεψε για 9η συνεχόμενη χρονιά.

Η φετινή διοργάνωση ήταν αφιερωμένη στο Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», αφού μέρος των εσόδων της εκδήλωσης, θα διατεθεί για την προσφορά του απαραίτητου εξοπλισμού για τη συμμετοχή των παιδιών στο «ELPIDA Youth Summer Camp», το 10ήμερο θεραπευτικό πρόγραμμα για αποθεραπευμένα παιδιά ηλικίας 9-16 ετών που διοργανώνεται κάθε καλοκαίρι από την Επιτροπή «ELPIDA Youth».

Η εταιρία μας, πάντα βρίσκεται δίπλα σε αυτά τα παιδιά και κάνει πράξη όλα αυτά που υπόσχεται. Είμαστε αρωγοί στην προσπάθειά τους και για μία ακόμα φορά προβήκαμε σε δωρεά προς το Σύλλογο "ΕΛΠΙΔΑ". Θέλουμε να εκφράσουμε την απεριόριστη εκτίμηση και το σεβασμό προς το έργο τους. Ευχή μας είναι, με την βοήθεια όλων μας, να μπορέσουν να υλοποιήσουν το όραμά τους και να χαρίσουν χαμόγελα σε πολλά ακόμη παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειές τους.

elpida201904.jpg