Το 54122 και το Ellinespadou προχωρούν σε ΔΩΡΕΑ στο Σύλλογο "Ελπίδα" (Φεβρουάριος 2018)

Ήρθε και ο Φεβρουάριος, με τις ξεχωριστές του ημέρες. Ο μήνας που φιλοξενεί τις απόκριες, ένα έθιμο που αγαπούν πάρα πολύ όλα τα μικρά, και όχι μόνο, παιδιά.

Παντού γύρω μας βλέπουμε όλων των ειδών στολές για τους μικρούς μας φίλους. Αστυνομικοί, νίντζα, αρχαίοι ήρωες, σούπερ ήρωες, πριγκίπισσες, ινδιάνες και ότι μπορεί να φανταστεί κανείς.

Παρ’όλο όμως το νεαρό της ηλικίας τους και την ατελείωτη επιθυμία τους για παιχνίδι, οι μικρές αυτές ψυχούλες, δεν παύουν να σκέφτονται τα υπόλοιπα, συνομήλικα «αδέρφια» τους που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

Έτσι δημιουργήθηκε ένας νέος θεσμός με τίτλο “ΕΛΠΙΔΑ Junior”, μια νέα δυναμική και ελπιδοφόρα ομάδα του Συλλόγου, στην οποία θα εντάσσονται παιδιά που με πρωτοβουλίες τους στηρίζουν το έργο της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

Η θέσπιση του “ΕΛΠΙΔΑ Junior”, εκτός από την επιβράβευση των παιδιών,στοχεύει κυρίως στη προετοιμασία της νέας γενιάς τωνπολιτών της πατρίδας μας που θα εγγυώνται μια κοινωνία κοντά στους αδύναμους, που όχι μόνο θα αποδέχεται, αλλά και θα στηρίζει και θα προστατεύει όλα τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν στους μικρούς αυτούς ήρωες, που μας δείχνουν υποδειγματικά, τον τρόπο με τον οποίο θα έπρεπε όλοι μας να σκεφτόμαστε.

Η εταιρεία μας είναι για μια ακόμη φορά δίπλα τους και θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε, ότι και όσο μπορούμε, για να στηρίξουμε το σπουδαίο αυτό έργο!

Syllogos Elpida-Feb.jpg