Το 54122 και το Ellinespadou προχωρούν σε ΔΩΡΕΑ στο Σύλλογο "Ελπίδα" (Φεβρουάριος 2016)

Δεν υπάρχει πιο ιερό καθήκον από το να συνεισφέρει κανείς, με όποιο τρόπο μπορεί, στην προσπάθεια κάποιων ανθρώπων να βοηθήσουν παιδιά που πάσχουν από καρκίνο. Αυτό οι Έλληνες το ξέρουν καλά.

Το έργο του Συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο "Ελπίδα" είναι λίγο πολύ γνωστό. Είναι επίσης γνωστό πως στηρίζεται στις δωρεές που προσφέρουν κυρίως ιδιώτες, εταιρίες και οργανισμοί προκειμένου να ανταπεξέλθει στο δύσκολο έργο του. Όπως και τις προηγούμενες φορές, η εταιρεία μας επέλεξε τον σύλλογο "Ελπίδα" για την δωρεά της, στηρίζοντας για ακόμα μία φορά το έργο έργο αγάπης και προσφοράς αυτών των ανθρώπων.

Μπορεί οι καιροί να είναι δύσκολοι, κυρίως οικονομικά, αλλά τώρα είναι η ώρα να αναδείξουμε αυτούς που πραγματικά παλεύουν για ιερό σκοπό. Τώρα είναι η ώρα να ευαισθητοποιηθούμε όσο ποτέ άλλοτε και να σκεφτούμε πως αν είναι τα πράγματα δύσκολα για εμάς, που είμαστε υγιής, πως πρέπει να είναι για τις οικογένειες που κάποιο μέλος τους νοσεί από μία δύσκολη ασθένεια. Πόσο μάλλον όταν το μέλος τους που νοσεί είναι παιδί ή σε μερικές περιπτώσεις ακόμα και μωρό.

Αναλογιζόμενοι τις προσπάθειές τους, θέλουμε να βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε από μεριά μας. Οι τρόποι που βρήκαμε είναι δύο: Πρώτον, η οικονομική βοήθεια ώστε να μην σταματήσει το έργο αυτό από τους ανθρώπους του συλλόγου. Δεύτερον, να συμβάλουμε κι εμείς απ' τη σειρά μας τα μέγιστα, ούτως ώστε να γίνει γνωστό το έργο τους. Με αυτό τον τρόπο, όποιος θέλει μπορεί να συνεισφέρει κι εκείνος με όποιο τρόπο μπορεί, είτε οικονομικά, είτε με το να γίνει δότης ο ίδιος.

Ελπίζουμε η προσπάθειά μας αυτή να βρεί μιμητές. Εμείς, οι ellinespadou.com δεσμευόμαστε πως όσο περνάει από το χέρι μας, θα βοηθούμε όσο μπορούμε προς αυτή την κατεύθυνση, με την ελπίδα κάποια μέρα να μην υπάρχει παιδί που να χρειάζεται μυελό των οστών και να μην βρίσκει.

FT CONFIRMATION - SYLLOGOS ELPIDA 05.02.2016.jpg