Το 54122 και το Ellinespadou προχωρούν σε ΔΩΡΕΑ στο Σύλλογο "Ελπίδα" (Σεπτέμβρης 2015)

Εκτιμώντας το αξιέπαινο έργο και την ανιδιοτελή αγάπη, φροντίδα και βοήθεια που έχει προσφέρει απο το ξεκίνημα του ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο "Ελπίδα" και επιθυμόντας να συνεχίσουμε την συμβολή μας σε αυτό τον μοναδικό αγώνα, η εταιρεία μας προχωρά σε μία νέα δωρεά, με την ελπίδα πως ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι θα μπορέσουν να βάλουν και εκείνοι με τη σειρά τους ένα λιθαράκι για να υλοποιηθούν οι στόχοι που προβάλλει η ''ΕΛΠΙΔΑ''.

Γνωρίζοντας το έργο και την προσφορά του Συλλόγου, σε συνδυασμό με τις τελευταίες οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις που έχουν πλήξει το τελευταίο διάστημα τη χώρα, δεν θα μπορούσαμε να αγνοήσουμε τις ανάγκες που που δημιουργούνται καθημερινά, όπως ακόμα και τη σίτιση ή τον ρουχισμό και να προσπαθήσουμε να συμβάλουμε στην κάλυψη τους. Η κίνηση μας έχει σκοπό όχι μόνο να συμβάλλει στην κάλυψη αναγκών του συλλόγου, αλλά και να ευαισθητοποιήσει κι άλλους ανθρώπους να κοιτάξουν στα μάτια το πρόβλημα και να μπορέσουν να βοηθήσουν όπως μπορούν και εκείνοι με τη σειρά τους.

Με τη δημιουργία του νέου Συλλόγου "Όραμα Ελπίδας" και την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, οι δυνατότες να δοθεί βοήθεια σε χιλιάδες παιδιά που καθημερινά δίνουν το δικό τους δύσκολο και άνισο αγώνα με την επάρατη νόσο έχουν πολλαπλασιαστεί και θεωρούμε καθήκον απο την πλευρά μας, να μπορέσουμε να ενισχύσουμε την προσπάθειά τους με την οποιαδήποτε μορφής στήριξη προς αυτόν τον τόσο σημαντικό θεσμό.

Για μία ακόμα χρονιά, η Teligron και το Ellinespadou στηρίζουν έμπρακτα το Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο "Ελπίδα" και δεσμεύονται να συνεχίσουν να υποστηρίζουν το έργο του Συλλόγου με κάθε δυνατό τρόπο. Η οικονομική ενίσχυση του συλλόγου δεν είναι μόνο μια θεάρεστη πράξη στην οποία έχουμε καθήκον όλοι μας να συνεισφέρουμε. Είναι μια κίνηση παρότρυνσης και σε άλλους φορείς να συμμετέχουν στην ιδιαίτερα δύσκολη προσπάθεια που κάνουμε όλοι μας για το σκοπό αυτό.

 

Το 54122 και το Ellinespadou προχωρούν σε ΔΩΡΕΑ στο Σύλλογο