Το 54122 και το Ellinespadou προχωρούν σε ΔΩΡΕΑ στο Σύλλογο "Ελπίδα" (Νοέμβριος 2017)

Μια ξεχωριστή έκπληξη περίμενε τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017 το απόγευμα τα παιδιά και τους γονείς που φιλοξενούνται στον Ξενώνα του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ». Ένα Halloween party! Η ιδέα και η πρωτοβουλία για τη διοργάνωσή του ήταν της κυρίας Mary Pyatt, συζύγου του Αμερικανού Πρέσβη στην Αθήνα κυρίου Geoffrey R. Pyatt ,που έδωσε έτσι την ευκαιρία στα παιδιά του Ξενώνα να γνωρίσουν αυτό το ιδιαίτερο αμερικανικό έθιμο και να διασκεδάσουν με την καρδιά τους. Το party περιλάμβανε λιχουδιές, χειροτεχνίες, πολύ χορό και πολλές άλλες εκπλήξεις. Τα παιδιά το καταδιασκέδασαν.

Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017 ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» τίμησε τον Αντώνη Ρέμο για την πρόσφορά του στο έργο του Συλλόγου, τον καλωσόρισε στην οικογένεια της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και τον ανακήρυξε «Καλλιτέχνη για την Ελπίδα 2018-2020». Ο «Καλλιτέχνης για την Ελπίδα» (ή στα αγγλικά Artist for Hope) είναι ένας τίτλος που για πρώτη φορά καθιερώνει φέτος ο Σύλλογος και θα δίνεται για δύο χρόνια σε διακεκριμένους καλλιτέχνες που διαθέτουν το χάρισμα, την πρόθεση και τη δυναμική να προωθούν τα ιδεώδη και τους σκοπούς της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και να ευαισθητοποιούν την κοινωνία σε θέματα που αφορούν αιματολογικά και ογκολογικά νοσήματα της παιδικής και εφηβικής ηλικίας.

Οι δράσεις συνεχίζονται και με τις γιορτές να πλησιάζουν, σίγουρα θα κλιμακωθούν. Μπορούμε όλοι και φέτος να στείλουμε τις χριστουγεννιάτικες ευχές μας τόσο στα αγαπημένα μας πρόσωπα, όσο και στους συνεργάτες μας, επιλέγοντας να ενισχύσουμε παράλληλα και το έργο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ». Για πέμπτη χρονιά, τα παιδιά και οι γονείς του Ξενώνα «ΕΛΠΙΔΑ» με την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια της ομάδας εθελοντών, ετοίμασαν με αγάπη, όμορφες Χριστουγεννιάτικες κάρτες.

Και βέβαια να μην ξεχάσουμε το Χριστουγεννιάτικο Bazaar που θα γίνει 28 & 29 Νοεμβρίου στο Theoxenia Palace στο Κεφαλάρι.

Στην προσπάθειά μας να συμβάλλουμε και εμείς στην τεράστια αυτή προσπάθεια, η εταιρεία μας προβαίνει σε δωρεά προς το Σύλλογο "ΕΛΠΙΔΑ", θέλοντας να βοηθήσουμε όλα τα παιδιά να περάσουν υπέροχες και ξέγνοιαστες Χριστουγεννιάτικες, και όχι μόνο, στιγμές!

 

Syllogos Elpida-SWIFT NOV.png