Το 54122 και το Ellinespadou προχωρούν σε ΔΩΡΕΑ στο Σύλλογο "Ελπίδα" (Νοέμβρης 2015)

Βιώνοντας μία εξαιρετικά "σκοτεινή" εποχή, όπου οι συνθήκες διαβίωσης σε πολλές χώρες του πλανήτη έχουν πλέον καταλήξει να είναι κάτι παραπάνω απο ακατάλληλες. δίνοντας έτσι στα πάσης φύσεως προβλήματα τη δυνατότητα να ανθίσουν, καθημερινά έρχονται στο φώς ολοένα και περισσότερες ιστορίες ανθρώπων και οικογενειών που δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν ακόμη και στις βασικότερες ανάγκες τους. Γινόμαστε καθημερινά μάρτυρες σκληρών καταστάσεων, βλέπουμε τους συνανθρώπους μας να χάνουν όλο και περισσότερο την ελπίδα από τα μάτια τους.

Σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για την ανθρωπότητα ευτυχώς υπάρχουν ακόμη άνθρωποι, ομάδες και σύλλογοι με φιλανθρωπική σύσταση, οι οποίοι καθημερινά μεριμνούν για να απαλύνουν τον πόνο των συνανθρώπων μας ή να βοηθήσουν όποιον έχει ανάγκη. Η δική μας προσοχή στράφηκε αμέσως στο ανιδιοτελές έργο που πράττει όλα αυτά τα χρόνια ο Σύλλογος Ελπίδα, δίνοντας έτσι ανάσα και μέλλον σε παιδιά που υποφέρουν.

Αναγνωρίζοντας αυτό το έργο αγάπης και προσφοράς και παραμένοντας πιστοί στις πεποιθήσεις μας, η εταιρεία μας επιθυμεί να βάλει ένα ακόμα λιθαράκι και προσπαθεί να στηρίξει ακόμη και με το μικρότερο δυνατό τρόπο την ολοκλήρωση κάθε οράματος του Συλλόγου. Για αυτό το λόγο προχωρήσαμε στην αποστολή δωρεάς, θέλοντας να δείξουμε και έμπρακτα την ουσιαστική στήριξη μας προς το κοινωφελές αυτό έργο.

Το σημαντικότερο όμως όλων είναι να υπάρξει αυξανόμενη ευαισθητοποίηση του κοινού για να καταφέρει να κερδίσει όσα πρέπει με σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή.Για αυτόν ακριβώς το λόγο το Θεάρεστο ήδη έργο του Συλλόγου, με συνεχή αναγνωρισμένα αποτελέσματα, ανακουφίζει και θεραπεύει πια, πολλές από τις περιπτώσεις που στο παρελθόν δεν ήταν ιάσιμες και σε αυτό μπορούμε να γίνουμε όλοι μας αρωγοί αυτής της προσπάθειας.

 

FT CONFIRMATIONS - SYLLOGOS FILON PAIDION ME KARKINO 09.11.2015.jpg