Το 54122 και το Ellinespadou προχωρούν σε ΔΩΡΕΑ στο Σύλλογο "Ελπίδα" (Μάρτιος 2018)

Μπήκε ο Μάρτιος, ο πρώτος μήνας της άνοιξης! Μπορεί ακόμη ο καιρός να μη μας αφήνει να καταλάβουμε καλά τον ερχομό της άνοιξης αλλά είναι εδώ και σιγά σιγά θα ανθίσει, όπως η ζεστασιά που φέρνει ο λαμπερός ήλιος στην καρδιά μας.

Και αυτό τον μήνα, έγιναν δράσεις με σκοπό τη στήριξη και ενίσχυση του συλλόγου Ελπίδα.

Ο φετινός Μαραθώνιος Ναυπλίου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 με μαζική συμμετοχή-συμμετείχαν τουλάχιστον 5.000 δρομείς ήταν αφιερωμένος στους σκοπούς του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ». To«ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» είχε εγκαταστήσει από τις προηγούμενες ημέρες στο Ναύπλιο ενημερωτικό περίπτερο από το οποίο πέρασαν εκατοντάδες δρομείς και επισκέπτες για ενημέρωση αλλά και για να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Με μεγάλη επιτυχία και με στόχο την ενίσχυση των σκοπών του «ΕΛΠΙΔΑ Youth» πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018, η πρώτη προσωπική έκθεση έργων τέχνης της Έμιλυ Βαφειά στην Image Gallery στο κέντρο της Αθήνας. Η αποστολή της «ΕΛΠΙΔΑ Youth», είναι η ευαισθητοποίηση και δραστηριοποίηση σχετικά με την ψυχολογική φροντίδα των παιδιών που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες.

Το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε στη Στοά του Βιβλίου η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου «Η μεγάλη νίκη της Ζωής», ένα παιδικό βιβλίο βασισμένο στην προσωπική ιστορία της ίδιας της συγγραφέως που νόσησε από καρκίνο σε μικρή ηλικία και κατάφερε να βγει νικήτρια.Είναι ένα παραμύθι-ύμνος στα παιδιά που δίνουν μάχη για να ξεπεράσουν τις δυσκολίες μιας σοβαρής ασθένειας. Το βιβλίο προβάλλει με τρόπο ποιητικό τη δύναμη της παιδικής ψυχής, την αφέλεια, την αθωότητα, την πίστη, την αγάπη ακόμη και την υπομονή μπροστά σε δύσκολες συνθήκες. Μ’ αυτά τα όπλα, τα παιδιά που νοσούν, στέλνουν ένα δυνατό μήνυμα σε όλους μας, πως η ζωή κερδίζεται μέσα από τον αδιάκοπο αγώνα και την αστείρευτη ΕΛΠΙΔΑ. Ένα μήνυμα που ταξιδεύει άλλοτε σαν ψίθυρος και άλλοτε σαν δυνατός κρότος σε όλους όσοι παλεύουν με το τέρας που λέγεται καρκίνος.

H Teligron Ltd βρίσκεται για έναν ακόμη μήνα, δίπλα στο έργο του Συλλόγου Ελπίδα, με μια ακόμη δωρεά. Για να βοηθήσουμε όλοι μαζί, τα παιδιά που παλεύουν για τη μεγάλη νίκη της ζωής!

FT-Dwrea Teligron March.jpg