Το 54122 και το Ellinespadou προχωρούν σε ΔΩΡΕΑ στο Σύλλογο "Ελπίδα" (Μάιος 2017)

Η άνοιξη είναι πλέον στο αποκορύφωμά της και το καλοκαιράκι μας κλείνει δειλά το μάτι του. Η διάθεση όλων μας ανεβαίνει και αρχίζουμε σιγά σιγά τα σχέδια για τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Τις διακοπές αυτές που τόσο πολύ λαχταρούν τα παιδιά για να ξεκουραστούν και κυρίως να απολαύσουν χρόνο με τους γονείς τους που λόγω εργασίας δεν απολαμβάνουν όσο θα ήθελαν.

Δυστυχώς όμως δεν είναι όλα τα παιδιά σε αυτή την καλή διάθεση. Υπάρχουν πάρα πολλά που δίνουν καθημερινά μάχη με τον καρκίνο και αγωνίζονται για να έχουν και αυτά μια φυσιολογική και ανέμελη καθημερινότητα.

Όλοι μας πρέπει να το θυμόμαστε αυτό και παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που μας περιβάλλουν να προσπαθούμε να βοηθάμε όσο μπορούμε περισσότερο τα παιδιά αυτά γιατί αξίζουν ένα καλύτερο μέλλον γεμάτο υγεία!

Η εταιρία μας, πάντα βρίσκεται δίπλα σε αυτά τα παιδιά και κάνει πράξη όλα αυτά που υπόσχεται. Είμαστε αρωγοί στην προσπάθειά τους και για μία ακόμα φορά προβήκαμε σε δωρεά προς το Σύλλογο "ΕΛΠΙΔΑ". Θέλουμε να εκφράσουμε την απεριόριστη εκτίμηση και το σεβασμό προς το έργο τους. Ευχή μας είναι, με την βοήθεια όλων μας, να μπορέσουν να υλοποιήσουν το όραμά τους και να χαρίσουν χαμόγελα σε πολλά ακόμη παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειές τους.

FT CONFIRMATIONS - 11.05.2017 (SYLLOGOS ELPIDA).png