Το 54122 και το Ellinespadou προχωρούν σε ΔΩΡΕΑ στο Σύλλογο "Ελπίδα" (Μάιος 2016)

Η οικονομική κρίση που περνάμε ως χώρα, αλλά και όχι μόνο, έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως οικονομικός πόλεμος. Ίσως ακούγεται πολύ βαρύ, αλλά σίγουρα ζούμε σε πολύ δύσκολες εποχές. Καθημερινά έρχονται στο φως όλο και περισσότερες ιστορίες οικογενειών που δυσκολεύονται να αντεπεξέλθουν ακόμη και στις βασικότερες ανάγκες τους.

Γι' αυτό, όλοι εδώ στην εταιρεία Teligron, πιστεύουμε πως πρέπει να συνεχίσουμε να δείχνουμε εμπράκτως την στήριξη μας, σε συλλόγους που πιστεύουμε στο έργο τους. Γιατί καθημερινά βλέπουμε σε συνανθρώπους μας να χάνεται η ελπίδα από τα μάτια τους, γιατί όλο και πιο πολύ ανησυχούμε για το μέλλον των παιδιών μας. Σε μια τόσο δύσκολη περίοδο, ευτυχώς διαπιστώνουμε πως υπάρχουν ακόμη άνθρωποι, ομάδες και σύλλογοι με φιλανθρωπική δράση, οι οποίοι ακούραστα μεριμνούν για να απαλύνουν τον πόνο των συνανθρώπων μας και να βοηθήσουν όποιον έχει ανάγκη.

Έτσι, για ακόμα μία φορά, με μια ακόμη δωρεά, θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο "ΕΛΠΙΔΑ". Η εταιρεία μας, αναγνωρίζοντας την προσφορά του συλλόγου κυρίως στα τα παιδιά, προσπαθεί να συμβάλλει με όποιο τρόπο μπορεί. Γι' αυτό προχωρήσαμε στην αποστολή μιας ακόμα δωρεάς, ως ένα ευχαριστώ στις προσπάθειες των ανθρώπων του συλλόγου "ΕΛΠΙΔΑ".

Ως εταιρεία αλλά και όλοι μας οι συνεργάτες, θέλουμε να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ. Όσο μας επιτρέπεται, θα είμαστε δίπλα σας στην προσπάθεια σας. Γιατί τα παιδιά μας, είναι και το μέλλον του Πλανήτη.

FT CONFIRMATION - SYLLOGOS ELPIDA  06.05.2016_0.png