Το 54122 και το Ellinespadou προχωρούν σε ΔΩΡΕΑ στο Σύλλογο "Ελπίδα" (Ιανουάριος 2018)

Η νέα χρονιά ήρθε! Ευχόμαστε σε όλους το 2018 να είναι μια ευτυχισμένη κι ελπιδοφόρα χρονιά, γεμάτη υγεία, χαρά και ηρεμία!

Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτή την περίοδο, έγιναν πάρα πολλές δράσεις για να βοηθήσουν το Σύλλογο Ελπίδα αλλά και άλλες οργανώσεις που μάχονται για όλους αυτούς που έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας και δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν.

Τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017 το απόγευμα ο Άγιος Βασίλης άφησε το έλκηθρό του στην άκρη, ανέβηκε σε ένα πυροσβεστικό όχημα και πήγε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων για να μοιράσει δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται εκεί. Πολλά από τα παιδιά της Μονάδας βγήκαν στο προαύλιο και υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό τον Άγιο Βασίλη, μερικά μάλιστα από τα παιδιά, ανέβηκαν στο πυροσβεστικό όχημα για να περιεργαστούν το εσωτερικό του και να δουν από κοντά τον εξοπλισμό του. Την ίδια στιγμή άνδρες της ΕΜΑΚ με σχοινιά άρχισαν να κατεβαίνουν από την οροφή του κτηρίου, σταματώντας στα μπαλκόνια των παιδιών που δεν μπορούσαν να κατέβουν στον προαύλιο χώρο για να ειδοποιήσουν για την άφιξη του Άγιου Βασίλη, να τους δώσουν τα δώρα τους και να τους ευχηθούν «Καλή ανάρρωση» και «Καλές Γιορτές».

Μια μέρα γεμάτη από τη μαγεία των Χριστουγέννων έζησαν την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017 τα παιδιά που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων στο Γουδή. Την πρώτη νότα της γιορτής έδωσαν οι καλικάντζαροι τυμπανιστές,ξεσηκώνοντας μικρούς και μεγάλους, με τους ήχους των τυμπάνων τους, ενώ μια ομάδα πνευστών από τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ πλημμύρισαν με τις χαρούμενες μελωδίες τους ολόκληρο το κτήριο του Νοσοκομείου.

Αυτά και άλλα πολλά έγιναν την περίοδο των εορτών και έδωσαν πολύ μεγάλη χαρά στα παιδιά που περνούν μια πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή τους.

Η Teligron Ltd., θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα σε αυτά τα παιδιά, όπως κάθε μήνα!

Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους μια πολύ καλή και δημιουργική χρονιά!

Syllogos Elpida-FT Jan.png