Το 54122 και το Ellinespadou προχωρούν σε ΔΩΡΕΑ στο Σύλλογο "Ελπίδα" (Ιανουάριος 2016)

Σύμμαχος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» το 54122 και το Ellinespadou.com.

Διανύοντας ήδη τον πρώτο μήνα του έτους 2016, η εταιρεία μας, η Teligron Ltd, παραμένει σταθερά ευαισθητοποιημένη, κυρίως σ' ότι αφορά ανάγκες των παιδιών.

Ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», με όραμα, αποφασιστικότητα και συστηματική δουλειά, προσπαθούν να μετατρέψουν τον πόνο εκατοντάδων νοσούντων παιδιών, αλλά και των οικογενειών τους, σε ελπίδα ζωής. Εμείς, παρατηρώντας όλη αυτή την διαδρομή του Συλλόγου, αποφασίσαμε να σταθούμε στο πλευρό τους με όποιο τρόπο μπορούμε.

Έτσι, για ακόμα μία φορά, επανερχόμαστε με μια νέα δωρεά στο Σύλλογο με την ελπίδα η προσφορά μας αυτή να βοηθήσει ουσιαστικά στην υλοποίηση έργου του Συλλόγου.

Το έργο τους είναι πολυεπίπεδο. Η φιλοξενία πως παιδιών αλλά και των συνοδών τους είναι από μόνη της πολύ σημαντική βοήθεια, κυρίως οικονομική, καθώς οι οικογένειες αυτές αναγκάζονται, προκειμένου να λάβει το παιδί τους την καλύτερη δυνατή φροντίδα, να ζουν για μεγάλο διάστημα μακρυά από τα σπίτια τους. Η ψυχολογική υποστήριξη είναι άλλο ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του έργου του Συλλόγου.

Όμως, ίσως ο σημαντικότερος στόχος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» είναι η προσπάθεια ενημέρωσης του κόσμου για την οργάνωση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών. Όπως ίσως θα έχετε όλοι δει, έχει δημιουργηθεί μια ολόκληρη εκστρατεία για την ενημέρωση των Ελλήνων για την προσφορά του εθελοντισμού. Μέχρι και τώρα, μόνο το 5% των Ελλήνων είναι Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών. Δεδομένου πως η εξέταση είναι παντελώς ανώδυνη και μπορεί να σώσει μία ζωή, ας βοηθήσουμε όλοι. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως μπορεί να χρειαστούμε κι εμείς βοήθεια κάποια στιγμή...

Ο Σύλλογος «ΕΛΠΙΔΑ» συνεχίζει στην προσπάθειά του να απαλύνει τον πόνο των παιδιών και των οικογενειών τους, κι εμείς από την μεριά μας, προσπαθούμε να αναδείξουμε το έργο τους και συνεισφέροντας όσο μπορούμε στο δύσκολο έργο τους.

FT CONFIRMATION - SYLLOGOS ELPIDA 22.01.2016.jpg