Το 54122 και το Ellinespadou προχωρούν σε ΔΩΡΕΑ στο Σύλλογο "Ελπίδα" (Δεκέμβρης 2015)

Η Teligron Ltd, αποχαιρετώντας το 2015 που αναμφισβήτητα άφησε ανάμικτα συναισθήματα, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλον τον υπόλοιπο κόσμο, με πρόσφατο παράδειγμα την τρομοκρατική επίθεση και τα γεγονότα στην Γαλλία, επιθυμεί να αφήσει ένα λιθαράκι σε εκείνους που το έχουν πραγματική ανάγκη.

Πιστοί στις αρχές μίας ξεχωριστής κοινωνίας που ονειρευόμαστε και ευαισθητοποιημένοι απο όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, θέλουμε να χαρίσουμε και εμείς με τη σειρά μας ένα χαμόγελο στα πρόσωπα μικρών παιδιών, ειδικά τις γιορτινές αυτές ημέρες που η θαλπωρή και η καλοσύνη οφείλουν να γεμίζουν τις καρδιές όλων μας.

Για το λόγο αυτό, η εταιρεία μας προχωρά σε ακόμη μία δωρεά προς το Σύλλογο Φίλων Παιδιών Με Καρκίνο "Ελπίδα'' , θέλοντας να ευαισθητοποιήσει κι άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμά της για να κάνουμε πραγματικότητα τον κόσμο που εμείς θέλουμε να φτιάξουμε για να ζήσουμε όπως πρέπει και εμείς αλλά και τα παιδιά μας.

Ας γίνουμε όλοι μια γροθιά αγάπης και αλληλεγγύης, κόντρα στο αρνητικό κλίμα και τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε καθημερινά. Πρέπει να μπορέσουμε να καταλάβουμε πόσο σημαντικό είναι να προσφέρουμε ο καθένας με τον τρόπο του σε κάποιους συνανθρώπους μας που η ζωή δεν τους έδειξε ακόμα το γλυκό της πρόσωπο.

FT CONFIRMATIONS - SYLLOGOS FILON PAIDION ME KARKINO 07.12.2015.jpg