Το 54122 και το Ellinespadou προχωρούν σε ΔΩΡΕΑ στο Σύλλογο "Ελπίδα" (Αύγουστος 2017)

Είναι πολύ συγκινητικό και μεγάλη πηγή έμπνευσης να βλέπεις παιδιά να δημιουργούν μια εταιρεία σχεδιασμένη μόνο για να προσφέρει.

Αυτό ακριβώς έκαναν οι μαθητές μαζί με τους καθηγητές του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος και δημιούργησαν την “Youthelp”, μια πρωτοποριακή, εικονική, κοινωνική, μη κερδοσκοπική επιχείρηση Social Crowdfunding - Συμμετοχικής Χρηματοδότησης, με στόχο τη συγκέντρωση οικονομικών πόρων για τη στήριξη του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

Τα παιδιά είπαν οτι εμπνεύστηκαν το “Youthelp” μετά από επίσκεψή τους στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων. Έτσι αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια εταιρεία από παιδιά για παιδιά, που όχι μόνο θα συγκεντρώνει χρήματα για έναν ιερό σκοπό αλλά και θα ευαισθητοποιεί τον κόσμο σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άρρωστα παιδιά και οι οικογένειές τους.

Αυτά τα παιδιά αξίζουν τα συγχαρητήρια όλων μας καθώς πέρα από την αξιέπαινη δράση τους, έγιναν και τα ίδια δότες στην Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Τέτοιες δράσεις αποτελούν πηγή έμπνευσης και αισιοδοξίας για όλους μας και μας δίνουν κίνητρα να συνεχίζουμε και εμείς στην Teligron Ltd, τη στήριξη του ιερού αυτού σκοπού.

Γιατί ακόμη και στη χειρότερη και μεγαλύτερη έρημο, πάντα υπάρχει μια όαση και μπορούμε όλοι μας να βοηθήσουμε για τη δημιουργία της!

 

FT CONFIRMATION - SYLLOGOS ELPIDA 04.08.2017.jpg