Το 54122 και το Ellinespadou προχωρούν σε ΔΩΡΕΑ στο Σύλλογο "Ελπίδα" (Απρίλιος 2018)

Ο Απρίλιος είναι εδώ και ήδη διανύουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα και πλησιάζουμε προς το Άγιο Πάσχα. Πάντα υπάρχει μια κατάνυξη τις ημέρες αυτές, μια θλίψη που αιωρείται και ειδικά για τους ανθρώπους που έχουν χάσει καποιο αγαπημένο τους πρόσωπο, το συναίσθημα αυτό είναι πάντα πολύ πιο έντονο.

Την ίδια θλίψη και στεναχώρια βιώνουν και τόσοι γονείς που τα μικρά τους βασανίζονται από δύσκολες αρρώστιες. Οι ημέρες αυτές όμως τους δίνουν και μεγάλη ελπίδα, πίστη και συμπαράσταση ώστε να βιώσουν και αυτοί την Ανάσταση στις ζωές τους με ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδάκια τους.

Για τους μικρούς μας φίλους η περίοδος αυτή έχει μόνο τη γιορτινή της πλευρά, όπως και θα έπρεπε άλλωστε. Όλα τα παιδάκια περιμένουν με αγωνία τη νονά και το νονό, να τους φέρει την λαμπάδα τους, συνοδευόμενη από το παιχνίδι που θέλουν και σίγουρα ένα μεγάλο σοκολατένιο αυγό. Το προσωπάκι τους φωτίζεται καθώς ανοίγουν τα δώρα τους και αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορεί να λάβει κανείς.

Επειδή και για εμάς, τα χαρούμενα και γεμάτα χαμόγελο και αισιοδοξία παιδικά προσωπάκια είναι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα της ζωής, η εταιρεία μας προχωράει σε μια ακόμη δωρεά στο σύλλογο Ελπίδα.

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους, με υγεία, ευτυχία και ελπίδα!

Syllogos Elpida_April.jpg