Το 54122 και το Ellinespadou προχωράει σε ΔΩΡΕΑ στο Χαμόγελο του Παιδιού! (Αύγουστος 2014)

Σε μια πολύ δύσκολη εποχή, όπου η οικονομία σε πολλές χώρες του πλανήτη μαστίζεται από μια κρίση τεραστίων διαστάσεων, καθημερινά έρχονται στο φώς ολοένα και περισσότερες ιστορίες ανθρώπων και οικογενειών που δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν ακόμη και στις βασικότερες ανάγκες τους.

Καθημερινά βλέπουμε τους συνανθρώπους μας να χάνουν όλο και περισσότερο την ελπίδα από τα μάτια τους ενώ λίγο πολύ όλοι ανησυχούμε για το μέλλον των παιδιών μας. Σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για την ανθρωπότητα ευτυχώς υπάρχουν ακόμη άνθρωποι, ομάδες και σύλλογοι με φιλανθρωπική σύσταση οι οποίοι καθημερινά μεριμνούν για να απαλύνουν τον πόνο των συνανθρώπων μας ή να βοηθήσουν όποιον έχει ανάγκη. Ένας από αυτούς τους συλλόγους είναι το Χαμόγελο του Παιδιού ένας σύλλογος ο οποίος λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια προσφέροντας έργο για το οποίο ακόμη και το ευχαριστώ θα ήταν λίγο. Το Χαμόγελο του Παιδιού δραστηριοποιείται από το να βοηθάει μέσω των τηλεφωνικών γραμμών SOS παιδιά τα οποία αντιμετωπίζουν ακόμη και το μικρότερο πρόβλημα μέχρι και στην εύρεση μοσχευμάτων ή την ανεύρεση εξαφανισμένων παιδιών.

Η εταιρεία μας αναγνωρίζοντας την προσφορά του συλλόγου σε όλα τα παιδιά ανεξάρτητα της ιθαγένειας ή της κοινωνικής τους κατάστασης, προσπαθεί να συμβάλλει ακόμη και με το μικρότερο δυνατό τρόπο. Για αυτό το λόγο προχωρήσαμε στην αποστολή μιας δωρεάς ύψους 500 ευρώ η οποία θεωρούμε πως είναι ένα πολύ μικρό ευχαριστώ σε σχέση με αυτά που προσφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού ενώ θεωρούμε χρέος μας να υποσχεθούμε πως αυτή η πρώτη δωρεά είναι η πρώτη και η μικρότερη από αυτές που θα ακολουθήσουν.

Εκ μέρους της εταιρίας μας και όλων των συνεργατών της θέλουμε να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στο Χαμόγελο του Παιδιού. Είμαστε δίπλα σας στην προσπάθεια σας και ευχόμαστε να μιμηθούν σύντομα το παράδειγμα σας περισσότεροι άνθρωποι. Γιατί άλλωστε τα παιδιά μας είναι και το μέλλον του Πλανήτη.

Με εκτίμηση,

Teligron LTD,

Ellinespadou.com,

LIVE CHAT 54122