Χαμός με το κύκλωμα μαφίας μέσα από τις φυλακές!

Και τι δεν ακούνε τα αυτιά μας τις τελευταίες ώρες για το κύκλωμα μαφίας που δρούσε μέσα από τις φυλακές! Απαγωγές, εκβιασμοί, απειλές, βόμβες, προστασία, εμπλεκόμενοι πολιτικοί, δικηγόροι, σωφρονιστικοί υπάλληλοι, κι ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό.

Ο κατάδικος Παναγιώτης Βλαστός και η συμορία του δρούσαν σαν βασιλιάδες μέσα στις φυλακές, με ελευθερίες που θα ζήλευαν μη έγκληστοι. Άδειες κατά παραγγελία, επισκέψεις χωρίς περιορισμό, διαγράμματα των φυλακών για να μετακινούνται ελέυθερα σε όποιο τμήμα θέλουν ανενόχλητα ή και με την βοήθεια των σωφρονιστικών υπαλλήλων, χρηματισμοί αστυνομικών με χρήματα ή iphone, και... και... Κι εμείς καθόμαστε και το βλέπουμε όλο αυτό λες και πρόκειται για κακή χολιγουντιανή ταινία δράσης.

Και πραγματικα, τι θα αλλάξει; Θα συνεχίσουν να είναι μέσα στη φυλακή, ούτως η άλλως φυλακισμένοι είναι. Θα απολυθούν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι και οι αστυνομικοί που επέτρεψαν αυτό το χάλι; Θα παραιτηθούν οι προυσπάμενοί τους γιατί ήταν ανίκανοι να ελέγξουν την κατάσταση; Θα αναλάβει κάποιος τις ευθύνες τους;