Φονικό δίδυμο στα Λεχαινά.

Με βαριές κατηγορίες για ανθρωποκτονία βρίσκονται αντιμέτωποι δύο άντρες, πατέρας και γιός, οι οποίοι προσπάθησαν να σκοτώσουν ένα μέλος της οικογένειας τους και συνελήφθησαν μετά απο ανθρωποκυνηγητό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, το περιστατικό έλαβε χώρα στα Λεχαινά Ηλείας, το απόγευμα της Δευτέρας. Ο 41χρονος γιός πήρε το κυνηγετικό όπλο του 87χρονου πατέρα του και, για λόγους που παραμένουν άγνωστοι, πυροβόλησε εναντίον ενός 41χρονου, επίσης, συγγενή τους, ευτυχώς χωρίς να τον τραυματίσει.

Αμέσως κατατέθηκε καταγγελία και άντρες της Αστυνομίας μετέβησαν στον σημείο προκειμένου να δουν τί συμβαίνει. Εντόπισαν τον πατέρα και τον γιό μέσα στο σπίτι τους, οι οποίοι όμως στο άκουσμα της Αστυνομίας, αρνήθηκαν να συμμορφωθούν. Μάλιστα, βγαίνοντας απο το σπίτι, ο 87χρονος έδωσε την καραμπίνα τονν γιό του, προτρέποντας τον να πυροβολήσει τους αστυνομικούς.

Την επόμενη ημέρα, Τρίτη 16/12, πατέρας και γιος επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και κινήθηκαν την εθνική οδό Πατρών-Πύργου, με κατεύθυνση προς την Πάτρα. Οι αστυνομικοί ακολούθησαν το αυτοκίνητο των δύο δραστών, και έπειτα από καταδίωξη κατάφεραν να τους συλλάβουν με τη βοήθεια αστυνομικών από την Αχαΐα, στην περιοχή Σαγαίικα.