Τους έκανε άνω-κάτω με μία...ομπρέλα!

Τον πανικό στο δήμο Δράμας σκόρπισε χθες το πρωι ένας 60χρονος, ο οποίος θέλησε να διαμαρτυθεί κάπως...έντονα για την πρόσφατη διακοπή χορήγησης ενός επιδόματος, το οποίο λάμβανε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 60χρονος άντρας πήγε χθες το πρωϊ στο δήμο Δράμας. Εκεί, έκανε έφοδο στο γραφείο του διευθυντή της αρμόδιας υπηρεσίας του δήμου και αφού παραπονέθηκε για το γεγονός οτι σταμάτησε να λαμβάνει το επίδομα του, ξεκίνησε να βρίζει τον διευθυντή της υπηρεσία, βλασφημώντας τα Θεία, ώσπου κάπου στιγμή αποφάσισε πως αυτό δεν ήταν αρκετό και έτσι σήκωσε την ομπρέλλα που είχε μαζί του και άρχισε να χτυπά τον άτυχο άντρα.

Αμέσως κατατέθηκε σχετική καταγγελία και σε λίγα μόλις λεπτά άντρες της Ασφάλειας Δράμας επενέβησαν και προχώρησαν σε σύλληψη του εξοργισμένου 60χρονου.

Εις βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για διατάραξη οικιακής ειρήνης, απλή σωματική βλάβη, απειλή, εξύβριση και κακόβουλη βλασφημία, η οποία θα υποβληθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Δράμας.