Συκόφαντιες δηλώνουν από τη Χρυσή Αυγή για τα σχόλια περί Γρηγορόπουλου

Πρωταγωνίστρια με αρνητικό τρόπο για άλλη μια φορά η Χρυσή Αυγή ύστερα από δημοσιεύματα που θέλουν την ύπαρξη ντοκουμέντου στο οποίο περιλαμβάνονται εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής να χλευάζουν των Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο λίγο μετά τη δολοφονία του από τον Παναγιώτη Κορκονέα.

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης και Παναγιώτης Ηλιόπουλος διέψευσαν κατηγορηματικά την ύπαρξη ενός τέτοιου ντοκουμέντου με ανακοίνωση τους: "Διαψεύδουμε κατηγορηματικά τη νέα αθλιότητα που διακινούν οι κατ΄επάγγελμα υβριστές μας. Τα ψέματα και οι συκοφαντίες τους ξεπέρασαν πλέον κάθε όριο και μάλιστα στοχευμένα, τη στιγμή που εκλεγμένοι εκπρόσωποι του Ελληνικού Λαού οδηγούνται σιδηροδέσμιοι στις τελετές ορκωμοσίας τους"¨ενώ μάλιστα σημειώνουν πως πως θα υπάρξουν και μηνύσεις και αγωγές.

Να θυμήσουμε ότι ο 15 χρονος Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος είχε δολοφονηθεί στα Εξάρχεια από τον Ειδικό Φρουρό Παναγιώτη Κορκονέα με την υπόθεση να συγκλονίζει το πανελλήνιο ενώ η δολοφονία του ανηλίκου προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις και εντάσεις σε όλη την Ελλάδα.