Σοκ με απόπειρα αυτοκτονίας σε καφετέρια της Ρόδου.

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε σε καφετέρια στο κέντρο της Ρόδου, όταν ένας 22χρονος άντρας επιχείρησε να αφαιρέσει την ίδια του τη ζωή με ένα μαχαίρι.

Σύμφωνα με μαρτυρίες θαμώνων, ο νεαρός άντρας εισήλθε στον ισόγειο χώρο την εν λόγω καφετέριας, έχοντας ένα βλέμα χαμένο και όντας αρκετά περίεργος και νευρικός. Χωρίς δισταγμό, ανέβηκε στην ταράτσα του κτηρίου όπυ και στεγάζεται η καφετέρια και τότε εμφάνισε και το 30 εκατοστών μαχαίρι που είχε φέρει μαζί του, απειλώντας όχι μόνο να μαχαιρώθεί αλλά και να πηδήξει στο κενό, μπροστά στα μάτια των έντρομων θαμώνων.

Ο πρώην περιφερειάρχης, κ. Γιάννης Μαχαιρίδης που βρίσκονταν εκεί με την παρέα του κι έπινε καφέ, πήρε το θάρρος να τον πλησιάσει. Άρχισε να του μιλά και να προσπαθεί να τον αποτρέψει για να μην προχωρήσει απονενοημένο διάβημα ενέργεια με την οποία κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του.

Αμέσως κλήθηκε η Πυροσβεστική, η οποία κατέφτασε στο σημείο σε λίγα λεπτά και άνοιξε το ειδικό δίχτυ ασφαλείας στο έδαφος. Ευτυχώς, ο νεαρός ηρέμησε και παρέδωσε το μαχαίρι στον κ. Γιάννη Μαχαιρίδη και οδηγήθηκε σε ασφαλές μέρος.