Ρόδος :Κλέφτης μπήκε και βγήκε σαν κύριος.

Ένας 32χρονος άντρας κατάφερε να μπει σε ένα ιατρείο του νοσοκομείου της Ρόδου, απο ένα ξεχασμένο, ανασφάλιστο παράθυρο και αφού τα «σήκωσε» όλα, έφυγε απο την πόρτα ανενόχλητος.

Ο νεαρός άντρας κατάφερε μέσα σε λίγα λεπτά να πάρει έναν φορητό υπολογιστή, ένα πορτοφόλι με έγγραφα και χρήματα, καθώς και ιατρικό εξοπλισμό. Αμέσως, οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου κάλεσαν την αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα ο δράστης συνελήφθη.

Είχε ήδη προλάβει να πουλήσει τα μισά απο τα πράγματα που απέσπασε απο το ιατρείο, μέσα σε αυτά και ο φορητός υπολογιστής. Ο άντρας στον οποίο επωλήθη, ετών 51, παρέδωσε τον υπολογιστή και συνελήφθη για αποδοχή προϊόντος εγκλήματος.

Το πορτοφόλι και κάποια άλλα κλεμμένα αντικείμενα βρέθηκαν αργότερα στο σπίτι του δράστη ενώ κάποια από τα ιατρικά εργαλεία που είχε κλέψει, τα είχε δώσει σε μια 43χρονη που αντιμετωπίζει την ίδια κατηγορία, αλλά δεν βρέθηκε στο σπίτι της και τα κλοπιμαία παρέδωσε στους αστυνομικούς ένα συγγενικό της πρόσωπο. Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου με τις ανάλογες δικογραφίες.