Πόλεμος στο εσωτερικό της συγκυβέρνησης

Τους ασκούς του Αιόλους φαίνεται πως έρχεται να ανοίξει η επικείμενη αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλωναφού έχει υπάρξει δέσμευση μέσω του μνημονίου για 6.500 απολύσεις εντός του έτους.

Πρώτοι στη μάχη έχουν πέσει ο Αργύρης Ντινόπουλος και ο κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης όπου έρχονται σε σύγκρουση με το ΠΑΣΟΚ αλλά και μεταξύ τους ύστερα από ενστάσεις του κόμματος για τη διαδικασία της αξιολόγησης ενώ ταυτόχρονα στελέχη του κάνουν λόγο για σκοπιμότητα στις απολύσης. Ο κύριος Μητσοτάκης σε δηλώσεις του φαίνεται πως αντέδρασε και μίλησε ενάντια στον κύριο Βενιζέλο αλλά και τον κύριο Ντινόπουλο.

Σύμφωνα με δηλώσεις του στον ΣΚΑΙ ανέφερε: "Η χώρα θα πρέπει να είναι συνεπής στις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει, η ιστορία λέει ότι όσες φορές προσπαθήσαμε να επαναδιαπραγματευτούμε συμφωνημένους στόχους σπάσαμε τα μούτρα μας"

Βολές εξαπέλυσε και κατά του κυρίου Ντινόπουλου με τον οποίο βρίσκονται σε κόντρα εδώ και μέρες αφού σε δηλώσεις του έκανε λόγο για ενότητα της κυβέρνησης και πως ο κάθε Υπουργός δεν πρέπει να μένει μόνο στον Παράδεισο του Υπουργείου του..

Από ότι φαίνεται η συγκυβέρνηση μόνο από ηρεμία δεν χαρακτηρίζεται..