Ο ξένος τύπος για την περιπετειώδη σύλληψη Μαζιώτη

Στη σύλληψη Μαζιώτη αναφέρονται όλα τα μεγάλα πρακτορεία παγκοσμίως τα οποία μιλούν για έναν από τους πλέον καταζητούμενους τρομοκράτες της χώρας ενώ άλλα αναφέρονται στην περιπετειώδη σύλληψη.

Σύμφωνα με το AFP αναφέρεται πως ένας από τους πιο καταζητούμενους στην Ελλάδα συνελήφθει ενώ αναφέρεται και στο γεγονός πως η σύλληψη του έγινε σε ώρα αιχμής.

Η Associated Press αναφέρει σε περίοπτη θέση πως οι ελληνικές αρχές συνέλαβαν τον Νίκο Μαζίωτη, ηγετικό στέλεχος του Επαναστατικού Αγώνα ενώ αναφέρεται και σε μαρτυρίες που μιλούν για τη ρήψη πυροβολισμών.

Τέλος η Βρετανική Daily Mail έχοντας δημιουργήσει έναν μεγάλο τίτλο γράφει "Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας" ενώ το ρεπορτάζ της είναι εκτενέστερο για την ανταλλαγή πυροβολισμών σε ώρα αιχμής στο Μοναστηράκι. Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα λόγω των πυροβολισμών τραυματίστηκαν  ο ίδιος ο Νίκος Μαζιώτης, ένας αστυνομικός αλλά και δύο τουρίστες.

Το σίγουρο είναι πως όλοι έχουν τα βλέμματα στραμμένα στη σύλληψη για να μάθουν με ακρίβεια τις διαστάσεις της τρομοκρατίας στην Ελλάδα αλλά και τους συνεργούς του.