Νέο προϊόν απο την Coca-Cola.

Η πολυεθνική εταιρεία Coca-Cola αποφάσισε να στρέψει τα επαγγελματικά της νώτα προς το σχεδιασμό ενός νέου προϊόντος, το οποίο θα φέρει κυριολκετικά τα πάνω κάτω στα όσα γνωρίζαμε μέχρι στιγμής.

Ο κολοσσιαίος όμιλος πήρε λοιπόν την απόφαση να ξεκινήσει την παραγωγή δικού του γάλακτος, το οποίο είναι ειδικά επεξεργασμένο. Το κυριότερο χαρακτηριστικό του νέου αυτού προϊόντος είναι το γεγονός οτι δεν περιέχει λακτόζη, καθιστώντας το ιδανικό για όλους αυτούς που υποφέρουν απο δυσανεξία στη λακτόζη. Επίσης, θα περιέχει 30% λιγότερη ζάχαρη, 50% περισσότερες πρωτεΐνες και ασβέστιο, ενώ η τιμή υπολογίζεται να είναι διπλάσια απο αυτή του κανονικού γάλακτος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Sandy Douglas, μεγαλοστελέχους του Ομίλου της Coca-Cola, το γάλα της Coca-Cola θα ειναι πολύ πιο γευστικό απο το κανονικό γάλα. Η παραγωγή του γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένες φάρμες και στη συνέχεια υπόκειται σε επεξεργασία μικροφιλτραρίσματος.

Φυσικά, δεν περιμένουν να κατακλύσει τις αγορές απο την αρχή. Με αργά αλλά σταθερά βήματα, το νέο αυτό προϊόν, θα δοκιμαστεί απο τους καταναλωτές, με την ποιότητα του προϊόντος να παραμένει αναλλοίωτη, ακόμα κι αν χρειαστούν 2 χρόνια μέχρι να «δυναμώσει» το brand name.