Λασίθι: Αρνούνται να του επιστρέψουν το άδικα κατεσχεμένο αυτοκίνητο!

Ο παράλογισμός σε όλο του το μεγαλείο στην περίπτωση του 43χρονου κτηνοτρόφου από το Λασίθι της Κρήτης.
 
Τον προηγούμενο Νοέμβριο, κατά την διάρκεια έρευνας που διενέργησε η αστυνομία, κατασχέθηκε το όχημά του 43χρονου και ο ίδιος συνελήφθη. Το δικαστήριο όμως, απάλλαξε τον 43χρονο από τις κατηγορίες που τον βάραιναν. Έτσι, εκείνος ζήτησε να του επιστρέψουν το αυτοκίνητό του.

 

Τότε, ήρθε αντιμέτωπος με το τέρας της Ελληνικής γραφειοκρατίας. Τρεις μήνες μετά την κατάσχεση του εν λόγω οχήματος και όπως προβλέπεται, παραδόθηκε στο Τελωνείο. Το οποίο με την σειρά του ενημέρωσε τις κρατικές  υπηρεσίες που χρειάζονται οχήματα, όπως προβλέπεται, και το μεταβίβασε στο στρατό που το είχε ανάγκη (το όχημα ήταν ένα Nissan 4x4). Οπότε ο 43χρονος ζήτησε το αυτοκίνητό του πίσω από το Στρατό όπου είχε καταλήξει το όχημα. Ο Στρατός με την σειρά του, αρνείται να του το επιστρέψει, καθώς, όπως λένε, το κατέχουν νόμιμα και του πρότειναν να κινηθεί δικαστικά και αν έχει δίκιο θα αποζημειωθεί(!).

Δικαίως ο 43χρονος δηλώνει πως "Μου δήμευσαν την περιουσία μου, εγώ δεν θέλω λεφτά, αλλά το αμάξι μου πίσω".  Θεωρεί πως ο  νόμος είναι άδικος και θα πρέπει να αλλάξει. Το Τελωνείο δεν θα πρέπει να παραχωρεί τα αυτοκίνητα, πριν βγαίνουν οι δικαστικές αποφάσεις, για να μην μπαίνουν οι πολίτες σε τέτοια απίστευτη ταλαιπωρία.