Κρήτη:Τραγωδία με θύματα δύο γονείς.

Θλίψη έχει προκαλέσει το τραγικό δυστύχημα που έλαβε χώρα σήμερα στην Κρήτη.

Στον Βόρειο Οδικό Άξονα και συγκεκριμένα στο ύψος του Φόδελε δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά με αποτέλεσμα δύο άτομα να χάσουν την ζωή τους και ένα παιδάκι 10 χρόνων να εγκλωβιστεί στα συντρίμμια.

Στο ένα όχημα μάρκας BMW, επέβαινε μία τριμελής οικογένεια (ένας πατέρας, μία μητέρα, κι ένα 10χρονο κοριτσάκι) που κινούνταν από Χανιά προς το Ηράκλειο ενώ το δεύτερο όχημα βρισκόταν την αντίθετη κατεύθυνση, οδηγός του οποίου ήταν ένας νεαρός άντρας.
Τα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν, οδηγώντας στο θάνατο και τους δύο γονείς, ενώ το κοριτσάκι εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις του ΕΚΑΒ προκειμένου να απεγκλωβίσουν το μικρό κοριτσάκι, το οποίο σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε τις αισθήσεις του και φώναζε πως πονάει.

Μαζί με το παιδί, οι διασώστες ανέσυραν και τα άψυχα κορμιά των άτυχων γονέων της μικρής. Η 10χρονη μεταφέρθηκα αμέσως στο νοσοκομείο, με τραυματισμό στα κάτω άκρα. Ο νεαρός που οδηγούσε το άλλο όχημα, μεταφέρθηκε επίσης στο νοσοκομείο, χωρίς να φέρει κάποιο σοβαρό τραύμα.