Εξιχνιάστηκε υπόθεση πορνογραφίας ανήλικης

Απίστευτη υπόθεση υπόθεση εξιχνιάστηκε από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχετικά με μια υπόθεση πορνογραφίας σε βάρος μιας ανήλικης 12 ετών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία επιτήδειοι προσέλκυσαν την δωδεκάχρονη μέσω του Facebook παριστάνοντας εκπροσώπους γνωστού μουσικού συγκροτήματος. Αφού μίλησαν με την ανήλικη της ζήτησαν να προχωρήσουν σε βιντεοκλήση μέσω του γνωστού προγράμματος Skype κατά την οποία της ζήτησαν να πάρει μερικές πόζες για να δούν αν κάνει για τη δουλειά. Στη συνέχεια την ενημέρωσαν πως πήρε τη δουλειά και στη συνέχεια της ζήτησαν να ποζάρει σε άσεμνες πόζες οι οποίες χειροτέρευαν.

Όπως λένε οι πληροφορίες οι άγνωστοι δεν δίστασαν να απειλήσουν την ίδια και την οικογένεια της ενώ ανέφεραν πως θα είχε σοβαρές ποινικές κυρώσεις αν δεν υπάκουε στα αιτήματα τους ενώ για να γίνουν πιο πιστευτοί εμφάνισαν και άλλο ένα ψεύτικο προφίλ δήθεν προερχόμενο από αλλοδαπή υπηρεσία ασφάλειας για να τρομάξουν περισσότερο το ανήλικο κορίτσι.

Τελικά η Δίωξη Ηλεκτονικού Εγκλήματος βρήκε τα ηλεκτρονικά ίχνη των δραστών και πλέον η υπόθεση παίρνει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Ένα μεγάλο μπράβο για ακόμη μια φορά στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η οποία καθημερινά φροντίζει να προστατεύονται τα παιδιά μας.