Εκπτωτικά κουπόνια στον δήμο Ωραιόκαστρου.

Την πρωτοβουλία να δοθούν εκπτωτικά κουπόνια σε ανθρώπους που κατοικούν στο Ωραιόκαστρο και είναι αυτή τη στιγμή άνεργοι, πήρε ο Δήμος Ωραιόκαστρου, σε συνεργασία πάντα με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τα Σωματεία Αρτοποιών Κεντρικής Μακεδονίας.

Τα κουπόνια αυτά δίνουν τη δυνατότητα στους δικαιούχους να αγοράζουν καθημερινά ψωμί και άλλα είδη αρτοποιείου, έχοντας έκπτωση 20% σε όλα τα προϊόντα.

Όλοι όσοι ενδιαφέρονται, θα μπορούν να προσέλθουν, απο την επόμενη Δευτέρα και καθημερινά, απο τις 8:30 μέχρι τις 12:30, στα γραφεία της Κοινωνικής Μέριμνας, προσκομίζοντας την ταυτότητα τους και την κάρτα ανεργίας, προκειμένου να προμηθευτούν τα κουπόνια.

Παράλληλα, για να βοηθηθούν οικογένειες που χρειάζονται τις υπηρεσίες των παιδικών σταθμών και ΚΔΑΠ της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Ωραιοκάστρου (ΔΗ.Κ.Ε.Ω) αλλά αδυνατούν να καταβάλλουν τροφεία, αποφασίστηκε ομόφωνα η έκπτωση ή απαλλαγή τροφείων - κατά περίπτωση - σε οικογένειες με ένα μόνο γονέα και σε οικογένειες με μηδενικό εισόδημα.