Γιάννενα: 5χρονο αγοράκι ακρωτηριάστηκε σε δημοτική παιδική χαρά!

Δυστυχώς, ένα μικρό παιδάκι, ένα 5χρονο αγοράκι, τραυματίστηκε σοβαρά σε δημοτική παιδική χαρά, στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων. Πρόκειται για την παιδική χαρά στο πάρκο κουραμπά, η οποία ακόμα δεν είχε πάρει άδεια λειτουργείας, αλλά παρ' όλα αυτά, για άγνωστο λόγο, λειτουργούσε κανονικά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες,το 5χρονο παιδάκι, έπεσε από την τσουλήθρα και τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι. Οι αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως έσκισε το χέρι και πως έχει τραυματιστεί ακρωτηριαστεί ο αντίχειρας του παιδιού. Ο μικρός μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο.

Ο δήμαρχος, αφού εξέφρασε την συμπαράσταση της δημοτικής αρχής στην οικογένεια και το παιδάκι τους, διευκρίνισε πως το έργο που χρηματοδοτήθηκε από κονδύλια του ΕΣΠΑ, δεν έχει παραδοθεί ακόμη στο δήμο λόγω διαδικαστικών ζητημάτων.

Ωστόσο, διευκρίνισε, πως τα όργανα που έχουν τοποθετηθεί στο χώρο, έχουν την πιστοποίηση από όλους τους αρμόδιους οι οποίοι είναι φορείς ανεξάρτητοι, καθώς η διαδικασία του ελέγχου και της πιστοποίησης δεν είναι εσωτερική υπηρεσιακή υπόθεση του δήμου Ιωαννιτών.