Αγρίνιο: Έλληνας ο αρχηγός σπείρας Αλβανών ζωοκλεφτών.

Συνελήφθη, μετά απο ανθρωποκυνηγητό μηνών, ο επικεφαλής της σπείρας ζωοκλεφτών που είχαν ρημάξει τον τελευταίο χρόνο το Παναιτώλιο.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 39χρονο Έλληνα κτηνοτρόπο, ο οποίος απασχολούσε συνολικά πέντε αλλοδαπούς, με καταγωγή απο την Αλβανία, με σκοπό να πραγματοποιούν διαρρήξεις σε ποιμνιοστάσια και να μεταφέρουν τα ζώα που βρίσκουν σε εκείνον, με σκοπό να μεγαλώσει όσο μπορεί το δικό του κοπάδι.

Όταν έκαναν έρευνα οι άνδρες της Ασφαλείας Αγρινίου, βρήκαν 148 αμνοερίφια, τέσσερα ηλεκτρικά εργαλεία, ένα αλυσοπρίονο και 15 σάκους με λίπασμα που είχαν κλαπεί και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Ο 39χρονος κτηνοτρόφος, που είχε επίσης στην κατοχή του δυο παράνομα κυνηγετικά όπλα και 722 γραμμάρια λαθραίου καπνού, συνελήφθη μαζί με τον έναν 23χρονο αλλοδαπό που απασχολούσε παράνομα στο μαντρί του καθώς βρισκόταν στην Ελλάδα χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα.

Οι δύο άντρες παρουσιάστηκαν ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου. Οι υπόλοιποι τέσσερις αλλοδαποί αναζητούνται.