Ληστεία με λεία 5 τόνους λάδι στη Μεσαρά.

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι κλοπές αγροτικών προϊόντων στην περιοχή της Μεσαράς στο Ηράκλειο, όπου οι δράστες έκαναν… ρεκόρ αρπάζοντας όχι μερικά κιλά, αλλά τέσσερα βαρέλια που περιείχαν… πέντε τόνους ελαιόλαδου από την αποθήκη ενός παραγωγού στην κοινότητα Φουρνοφάραγγο!
Οι κάτοικοι των χωριών στην ευρύτερη περιοχή έχουν αναστατωθεί από τα αλλεπάλληλα κρούσματα κλοπών, καθώς τις προηγούμενες ημέρες είχαν κάνει φτερά στην κοινότητα Στάβιες άλλα 300 κιλά ελαιόλαδου και στην περιοχή του Τυμπακίου 40 τσουβάλια με ελαιόκαρπο! Από αυτές τις κλοπές εξιχνιάστηκε μόνο η τελευταία, για την οποία συνελήφθησαν δυο κάτοικοι οικισμού του δήμου Φαιστού.
Τις πρώτες ημέρες του έτους, είχαν καταγραφεί άλλες δύο περιπτώσεις κλοπής αγροτικών προϊόντων στις κοινότητες Μοίρες και Πετροκεφάλι, όπου οι «αόρατοι» δράστες εισέβαλαν σε ελαιώνες και ράβδισαν τα δέντρα αρπάζοντας όλες τις ελιές χωρίς να γίνουν αντιληπτοί! Παρά τις έρευνες της Αστυνομίας, τα ίχνη των δραστών -που δεν αποκλείεται να είναι οι ίδιοι σε όλη τα περιστατικά- δεν έχουν εντοπιστεί.
Πηγή: Trelokouneli.gr