Το 54122 και το Ellinespadou προχωρούν σε ΔΩΡΕΑ στο Σύλλογο "Ελπίδα" (Οκτώβριος 2019)

Εάν τα Burger King και τα McDonald's μπορούν να ενωθούν μαζί, τότε και ο υπόλοιπος κόσμος μπορεί.
Την περασμένη εβδομάδα στην Αργεντινή, τα Burger King ξεκίνησαν μια εκστρατεία που ονομάζεται «Ημέρα χωρίς Whopper», όπου σταμάτησαν να πωλούν το κορυφαίο προϊόν τους, The Whopper, για μια μέρα, προκειμένου να αυξήσουν τις πωλήσεις στα McDonald's. Γιατί όμως οι δύο πιο μεγάλοι ανταγωνιστές του burger ένωσαν τις δυνάμεις τους; Ο λόγος για την έναρξη της εκστρατείας ήταν να βοηθήσουν τα McDonald's με την ετήσια εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων για να δωρίσουν $ 2 σε παιδιά με καρκίνο για κάθε Big Mac και burger που πωλούν.
Έτσι τα McDonald's πούλησαν εκείνη την ημέρα 73.437 παραπάνω BigMac και τα Burger King συνέβαλλαν με αυτόν τον τρόπο στην αύξηση του ποσού που συγεντρώθηκε για τα παιδιά με καρκίνο.
Αυτή η κίνηση δείχνει σε όλους μας, πόσο σημαντικό είναι να αφήσουμε πίσω τον όποιο ανταγωνισμό και αντιπαλότητα και να ενωθούμε όλοι μαζί για να βοηθήσουμε τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και μας έχουν πραγματικά μεγάλη ανάγκη.
Η Teligron Ltd προχωράει σε ακόμη μια μηνιαία δωρεά στο Σύλλογο Ελπίδα, δείχνοντας έτσι πόσο πολύ πιστεύουμε στην αξία του «μαζί».

elpida_20191009.jpg