Το 54122 και το Ellinespadou προχωρούν σε ΔΩΡΕΑ στο Σύλλογο "Ελπίδα" (Ιούλιος 2019)

Μια συγκινητική εκδήλωση που σηματοδοτεί την έναρξη των επετειακών εορτασμών για τη συμπλήρωση των 30 χρόνων από την ίδρυσή του, διοργάνωσε το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου, την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019, στο περιστύλιο του Ζάππειου Μεγάρου.

Την εκδήλωση αγκάλιασαν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο 30 από τα χιλιάδες αποθεραπευμένα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» τα οποία ανέβηκαν στη σκηνή κρατώντας 30 φωτεινά μπαλόνια, γεμάτα ελπίδα και φως, που συμβόλιζαν τα 30 χρόνια της «ΕΛΠΙΔΑΣ» με σκοπό να ευχαριστήσουν την «ΕΛΠΙΔΑ» και την κυρία Βαρδινογιάννη. Η κυρία Βαρδινογιάννη ανέβηκε συγκινημένη στη σκηνή για να παραλάβει το 30ο μπαλόνι, να τους αγκαλιάσει όλους και να αφήσουν εν τέλει όλοι μαζί τα μπαλόνια στον έναστρο ουρανό.

Σε αυτή την τόσο ιδιαίτερη ημέρα, ο Σύλλογος αποφάσισε να ανακοινώσει τη συνεργασία του με το Εθνικό Ινστιτούτο Ογκολογίας της Γαλλίας, τιμώντας τον Ίδρυτή του Καθηγητή David Khayat, έναν από τους κορυφαίους ογκολόγους παγκοσμίως.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ένα μουσικό κλείσιμο-έκπληξη που ενθουσίασε τους καλεσμένους της βραδιάς. Ο «Αγγελιοφόρος της ΕΛΠΙΔΑΣ» Σάκης Ρουβάς και ο «Καλλιτέχνης για την ΕΛΠΙΔΑ» Μιχάλης Χατηγιάννης, συνοδευόμενοι από την παιδική χορωδία «Μανώλης Καλομοίρης», υπό την διεύθυνση του Νίκου Μαλλιάρα, τραγούδησαν για την «ΕΛΠΙΔΑ».

H Teligron όπως και όλοι οι φίλοι του Συλλόγου παραμένουν ταγμένοι στον αγώνα της καταπολέμησης των αιματολογικών και ογκολογικών νοσημάτων της παιδικής και εφηβικής ηλικίας, που κάνει εκατοντάδες παιδιά να αισθανθούν πως δεν είναι μόνα στη δική τους καθημερινή προσωπική μάχη, δίνοντας τους το θάρρος, τη δύναμη και την ελπίδα προκειμένου να παλέψουν και εν τέλει να καταφέρουν να βγουν νικητές από τη δοκιμασία.

Για αυτό το λόγο και τον Ιούλιο προχωράμε σε μια ακόμη δωρεά προς τον Σύλλογο Ελπίδα!

 

elpida_201907_0.png